Geçer ya,elbet bir gün geçer.Yine gece oldu uyuyamamakla beraber kaygılarım arttı bihayli yarın bilinmezken
Hesap yapmaya başladım yine yarından habersiz belkide çaresiz öldüğümde geçermi bilmiyorum kalp ağrım belkide huzur bulurum böylece kendimden habersiz sessizce ölüme beklerken
Elbet birgünGeçer ya,elbet bir gün geçer.
Hayda.... Sanki bilmiyoz gece olduğu.Yine gece oldu uyuyamamakla beraber kaygılarım arttı bihayli yarın bilinmezken
Hesap yapmaya başladım yine yarından habersiz belkide çaresiz öldüğümde geçermi bilmiyorum kalp ağrım belkide huzur bulurum böylece kendimden habersiz sessizce ölüme beklerken
Bunumu anladın bundanHayda.... Sanki bilmiyoz gece olduğu.
ne dedin kiBunumu anladın bundan![]()
aga nabiyon niye öyle diyon? ölme la.Kalbim diyorum çıkacak yerinden azrail al artık canımı diyorum mani geçiriyorum @Zaur konu sende
Ölcem gitcem az kaldı yaşamak ağır be kankaaga nabiyon niye öyle diyon? ölme la.
Ölcem gitcem az kaldı yaşamak ağır be kanka![]()
@MaxWizard03 Amacın ne bilmiyorum ama konu sahibinin cidden intihar ederse mutlu mu olurdun?
intihar mı yok la sakın yapmasın vallah üzülürüm@MaxWizard03 Amacın ne bilmiyorum ama konu sahibinin cidden intihar ederse mutlu mu olurdun?
Madem üzülüceksin ölmüyorumintihar mı yok la sakın yapmasın vallah üzülürüm
Evet o açıdan bakınca öyleAllah sevdiği kulunu imtihan edermiş![]()