Evlenmekle ilgili olduğunu sanmıyorum.Babanın numarasını bana ver kardeşim.
Arayıp dicem ki çocuğu bi süre daha evlendirmeseniz adam deli olup yollara düşcek. Yada sevdalı yazara dönüşüp yaşam boyunca sızlanacak
Arkadaşımız sevmek istiyor malesef. O gücü kendisinde bulamıyor üzdükce üzüyor kendisini.Evlenmekle ilgili olduğunu sanmıyorum.
En son kızlar seni göz hapsinde tutuyordu ne oldu daha sonra?Arkadaşımız sevmek istiyor malesef. O gücü kendisinde bulamıyor üzdükce üzüyor kendisini.
Ben biliyom onu. Yaşam enerjisini veren sevgidir. Umarım çok bağlandığı bir sevgilisi olur.
Yaaa ben kendim kenarda kalmışım milletin dertlerini çözüyom. Bende sevip sevilmek istiyom yaaaa
Hayat ne kötü kardeşim ya. Bi tane bile sevgili olmasın mı? üşşşşşş bıktım be
Bir halt olmadı. Tanışamıyom ya daha ne olcak? ahahhahaEn son kızlar seni göz hapsinde tutuyordu ne oldu daha sonra?
Ne alâka yaBir halt olmadı. Tanışamıyom ya daha ne olcak? ahahhaha
Boşver bence kız kendisi yeşil ışığı yakmasa kimse kırmızıdan geçemez.
Alakası var. Çoğu kız var hoşlandığına karşı sıcakkanlı olup erkeğe pas veriyo. Konuşmaya çalışıyor.Ne alâka ya![]()
Iyi de bu normal olanı değil mi zaten sen hoşlandığım kıza pas vermez misin gerçi sen herkese veririsinAlakası var. Çoğu kız var hoşlandığına karşı sıcakkanlı olup erkeğe pas veriyo. Konuşmaya çalışıyor.
Neyse sen anlıyorsun ama kendini bilmemezliğe vurma ya
Pas veririmde bana pas veren mi var? ahahhahsIyi de bu normal olanı değil mi zaten sen hoşlandığım kıza pas vermez misin gerçi sen herkese veririsin![]()
Çok da yüz vermesin de... Sonra kız da tepesine yapışır.Pas veririmde bana pas veren mi var? ahahhahsYok yok sıcaklık yok şimdiki gençlerde. Bizim zamanımızda böyle değildi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada konuyu açan arkadaş sözlerimden alınmasın.
Ona önerim sıcakkanlı olsun. Baktı pas verdiler yapışsın kıza kopmasın. Hızlı tutkal varya ondan al bi tane yapıştır kendini kıza. Dahası yok
İnşallahElbet geçer bir gün.