Yılın Röportajını Nemesis İle Yaptık ... :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba Nemesis :)

Merhaba Be5tE :)

Be5tE : Nasılsın ?

Nemesis : İyiyim. Sen Nasılsın ?

Be5tE : Bende iyiyim Teşekkür ederim :)

Be5tE : Nemesis Bize Kısaca kendini tanıtır mısın ?

Nemesis : Hakan Keskin. 23 Ocak 1987 İzmir Doğumluyum.Zor hayatın güzel bir parçasıyım..Düz Lise Mezunuyum. Şuan A.Ö’de okuyorum. Aynı zamanda PC sektöründe çalışıyorum.

Be5tE :Peki Nemesis Sdn ile nasıl tanıştı ?

Nemesis : Bundan 2,5 – 3 sene önce msnolus ile ilgili araştırma yaparken rastladım. O zamanlar Rss okuyucudan takip ediyordum. Daha sonra foruma dahil olup forumun demir başlarından biri oldum .

Be5tE : Forumda beğendiklerin ve beğenmediklerin neler ?

Nemesis : Beğendiklerim ; samimi ortamı , güzel insanları , Güncel Teknoloji Haberleri , Troy’u , Chimera’sı , Pesimist’i , Amesfa’yı .

Beğenmediklerim ; Gereksiz tartışmaları , bilmiş tavırlı insanları ve son zamanlarda musallat olan emoları … Ayrıca ara ara gelen botlardan nefret ediyorum ….

Be5tE : Hımmm

Be5tE : Peki Nemesis Adminliği ele geçirse ilk yapacağı şey ne olurdu ? :sorcerer:

Nemesis : Sdn’yi yabancı yatırıcımlara satar , Junior Editörler bölümünün adını Semi – Pro Editörler olarak değiştirirdim. :devil:

Be5tE : Bunu öğrendiğimiz iyi oldu ……:ph34r:

Be5tE : Aşk ve evlilik bir erkek olarak senin için ne ifade ediyor ?chip.com.tr

Nemesis : Aşkın tadını yeni yeni çıkartıyorum.Etraftan duyduğum gibi kötü veya uzak durulası bir duygu değil.
Evlilik ise aşkın en büyük tamamlayıcısı denebilir.Zaten biz forumda Patrick , Onair , Fish , Chimera Ve Troy ile kız isteme planları yaptık .

Be5tE :Nemesis’in hayatta yapmış olduğu en büyük çılgınlık nedir ?

Nemesis : Sevdiğim kişi için düzenli hayatımı bozup , her şeyden vazgeçip , Adana ‘ya yerleşip hayatıma kaliteli hamurdan yapılmış A4 boyutunda bembeyaz bir sayfa açmak.

Be5tE : Nemesis ‘in hobileri ve fobileri nelerdir?

Nemesis : Pc Oyunları oynamak , Film seyretmek , tekrar pc oyunları oynayıp tekrar film izlemek :D:D hobilerim ..

Fobim : Yüksekten Korkarım

Be5tE : Nemesis şuanki hayatından memnun mu ??

Nemesis : Çooooooooooooooookk ……;):)

Be5tE : Peki hayatında sadece tek bir şey değiştirmek isteseydin o ne olurdu ?

Nemesis : Ailemi geri getirirdim.

Be5tE : Nemesis kendinizi bize 3 kelimeyle ifade eder misin ?

Nemesis : Aşık , Çalışkan , Oyun Canavarı :donatello:

Be5tE : Nemesis’in yakın zamandaki ve gelecekteki olanları nelerdir ?

Nemesis : Yeni başladığım hayatı bir an önce düzene sokup , oyun incelemelerine devam etmek. İleriki zaman için ise uğraşmış olduğum sektörde güzel bir kariyer yapıp sevdiceğimle mutlu bir hayata başlamak .

Be5tE : Nemesis neden Nemesis ? :sorcerer:

Nemesis : İnternet ortamına ilk girdiğim zamanlarda Yunan Mitolojisi ile araştırma ödevi yapıyordum.Anlamı bir tanrıçayı ifade etsede ismi ve anlamı çok hoşuma gitti.Üye olduğum yerlerde bende Nemesis kullanılıyorsa Nmss olarak kısaltıp kullanıyorum.

Be5tE : Nemesis’in Shiftdelete.Net’in üyelerine söylemek istediği şeyler neler ?

Nemesis : Hepinizi Seviyorum. (Be5tE'm seni daha çok seviyorum). Hızır ,barış , kardeşlik , saygı , sevgi … Bla blaa blaaa ….:D:D

Be5tE : (Bende seni seviyorum) Ve bize vakit ayırıp beni kırmayarak röportaj yapmamı kabul ettiğin içinde sana çok teşekkür ederim.Forumdaki başarılarının devamını dilerim.:)

Nemesis : Benim için büyük bir zevkti. Rica ederim.:)

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Güzeeel.Tebrikler Be5tE yine güzel bir röportajla çıktın karşımıza :)

Hakan üstad'ı daha yakından tanımak güzeldi :)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nemesis hastayım senin şu baygın bakışlarına.. Bu arada göbeklenmişsin. :D

Beste sen şu Çok güzel Hareketler Bunlar'da ki siyah saçlı kız(Büşra Pekin) varya ona çok benziyosun. :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
çok güzel olmuş tebrik ediyoruz bu hoş röportaj için...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
:) Rİca ederim arkadaşlar :)

Day saçmalama o kız çok çirkin :D ne yani ben çok mu çirkinim :( bunu mu söylüyorsun :( :( :P

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Allah bir yastıkta kocatsın:mrgreen::wassat:o.O:mrgreen:

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
:) güzel ropörtaj Beste keyifle okudum .
Ayrıca maşallah çok tatlı bir çiftsiniz :)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sizi gördükçe geçmiş günlerimi hatırlıyorum. Sonunuz benim gibi olmaz inşAllah.. Güzel bir çalışma olmuş beste ve hakan :)

Not: hakan göbeklerimiz çok benziyor :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
İik önce sadece resimlerinize baktım ve çok duygulandım. :)

Hakan'ın Adanaya yerleşeceğini duyguğumda çok şaşırmıştım ama çokta hoşuma gitmişti =)

Bu çocuk bu kızı gerçekten seviyor dedim. :)

İkinizin de kocaman bir yüreği olduğunu bizlere tekrar gösterdiniz Allah bozmasın arkadaşlar daim etsin mutluluğunuzu :)

Kısmet olursa düğününüze de gelmek isterim :D

Çok güzel ve samimi bir ropörtaj olmuş teşekkür ederim. =)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Şirine ablacım emin ol hakanı burada görünce bende hep kendi kendime abi bu çocuk harbiden beni seviyor yaa :) diyorum. Ben bile inanmıyorum hala geldiğine ama geldi işte :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Allah nasip ederse 5-6 yıl sonrada görüşüyor olursak ki inşallah oluruz hepinizi bekleriz düğünümüze :) :)

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tebrikler süper bir röportaj olmuş geçen ki tam bir faciyadı ama bu gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık :)

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İyi öle olsun bakalımm :razz::razz:

magicxxL : Hangi röportaj ?

Bunu beğenmene sevindim :)

beste yanlış hatırlamıyorsam şu kurbağalı röportaj :icon_-1:
sizleri pek tanımam ama takip ettiğim kadarıyla hakan, baboş yemeklerden kıs biraz :) göbek şekil ama adana orası yemeklerine de kendini kaptırırsan o şekil göbek double göbek olur =)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
canım benim çok güzel olmuş röportaj,, ikinize de teşekkürler..en güzel en mutlu günlerinizi görmek duymak, adanalara gelip besteyi sana istemek nasip olur inşallah :mrgreen:

bu gencecik yaşınızda bu kocaman yüreğinizle örnek alınacak durumdasınız....hiç bozmayın ne kendinizi ne birbirinizi emi..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
magicxxL yeme hakkımı oda güzeldi ;) HAkanımın göbüşüne de kurbannn oluuunn :P :) ben onu öle de böle de her türlü seviyorum.

Fish ablacımmm saolasın. Valla planlar yapılmış :D o günü sabırsızlıkla çekiyoruz valaa ne diyimm :P İnşallah Allah o günü bize nasip eder. Bütün iyi dilekleriniz için çoook ama çok teşekkür ederim :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Hakan? Ne zaman çektin bu fotoğrafları? Yarın dükkana bir uğrayalım bu kaytarmaların hesabını bir soralım bakalım. :ph34r:

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Eheheh herkese tek tek teşekkür ederim öncelikle :)

Day sen bana alem sana hasta :D

Diğer mutluluk dileyen arkadaslar hepimize allah mutlu bir ilişki ve yaşam nasip eder insallah :)

Kız istemeye cümbür cemaat gidilecektir. Davetiyeleri buradan ben bizzat şahsen dağıtacağım :D

Ayrıca Elmacık abi ben bunları benim hakkım olan Pazar gününde çekildim hiç heveslenme :D

Ayrıca gelde benim çayımı iç buralarda :P

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Böyle Nemesis'i de tanımış olduk ne mutlu bize. :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
beste neden nemesisin gülüşü ile ilgili soru sormamışsın adam süper gülüyordu ya :D

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çok hoş bir röportaj olmuş :)

Büyük bir zevkle okudum :)

İkinizede tşkler arkadaşlar:)

Bir ömür boyu beraber olmanız dileğiyle :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Helüs seninle ben röpiritaj yapıcam tamammı :D