- Reaksiyon puanı
- 722
O testte tüm arabalar gg ?IIHS'in Small Overlap testlerini görelim birde bu firmaların.![]()
O testte tüm arabalar gg ?IIHS'in Small Overlap testlerini görelim birde bu firmaların.![]()
Tenekeden kastım sağlamlık değildi. Yolda giderken tüm rüzgar sesi, yol sesi titreşim her şeyi içeri direkt olarak yansıtıyor. Hele 90km/h geçerseniz bildiğiniz tenekeye oturup yokuş aşağı kayıyormuş gibi ses alıyor.Grand Scenic, Scenic ve Espace'ın hakkını yemeyelim. Çoğu MPV'ye bin basar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, değil. EuroNCAP'ten 5 yıldız aldı.
Değil. EuroNCAP'ten 5 yıldız aldı.
Fiyatıyla hakediyor 1 yıldaki farka bakarsanız anlarsınız doğrusu bütün arabalarda artış var ama...![]()
Renault markasının Türkiye'de ürettiği, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından Yılın Otomobili ödülünün sahibi Clio oldu.
Bu otomabil sizce bu ödülü hak ediyor mu?
2019'da Touch (orta) pakette bile elektrikli arka cam opsiyoneldi. Yani ekstra ücrete tabiydi.şirketimizde 2016 model boş paket ve 2017 model dolu paket var alıcaksanız dolusunu alın bilmiyorum 2020 nin boşlarında öylemş ama 2016 arabada boş paketinde arka camlar manuel
kaç liraya satmışlar renault'a ödülü![]()
Renault markasının Türkiye'de ürettiği, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından Yılın Otomobili ödülünün sahibi Clio oldu.
Aslında hitap ettiği kısım belli. Orta-Alt gelirli aileler.Yıl olmuş 2020 ve halen arka camların elektrikli olması opsiyonlu. Bir de Clio 4 Touch pakedin (orta paket) arka koltuklarının üst tarafında iç aydınlatma ışığı yoktu. Sadece ön tarafta iç aydınlatma var.
İşin garibi hız sabitleyici ve yokuş kalkış desteği gibi daha premium özellikler en boşunda bile standart olarak var.
Arka cam işini çözemedim. Çok komik bir durum.
Clio 3 den itibaren bütün Cliolar EuroNcap testinde 5 yıldız almıştır ve sınıfının malzeme kalitesi pek iyi olmayan ama güvenli olan araçlarından biridir.KAZA yapınca görür ödülü![]()
türkiyede öyle ama diğer ülkelerde tesla tabiki.![]()
EuroNCAP'ten kaç yıldız aldı bilmiyorum ama 5 yıldız almış olsa bile en ufak kazada ortadan ikiye açılıyor araç. Clio genelde az yaktığı için ve parçası ucuz olduğu için tercih ediliyor.Grand Scenic, Scenic ve Espace'ın hakkını yemeyelim. Çoğu MPV'ye bin basar.
Hayır, değil. EuroNCAP'ten 5 yıldız aldı.
Değil. EuroNCAP'ten 5 yıldız aldı.
Ve hemen satılabildiğinden.EuroNCAP'ten kaç yıldız aldı bilmiyorum ama 5 yıldız almış olsa bile en ufak kazada ortadan ikiye açılıyor araç. Clio genelde az yaktığı için ve parçası ucuz olduğu için tercih ediliyor.
Ülkemizin ekonomisi pek iç açıcı olmadığından milletimiz az yaksın fazla masraf çıkarmasın parçası ucuz olsun mantığında bundan dolayıda hızlıca alıp satılır. Genelde al satçılarda Renault, fiat, düşük model Honda ticareti yapar.Ve hemen satılabildiğinden.