oguzrx
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 680
300spppppartttaOnu kutlayacağınıza, Romanın kuruluşunu kutlayın daha iyi olur. Yılbaşı gereksiz şeyler. Boş verin ve geçin. ?
300spppppartttaOnu kutlayacağınıza, Romanın kuruluşunu kutlayın daha iyi olur. Yılbaşı gereksiz şeyler. Boş verin ve geçin. ?
300 Spartalıyı Caligulaya verdik, 300.000 parça spartacık yaptık. Biz Romalı ve Latiniz. Şekil yapmayın, şeklin imparatorunu görürsünüz. ??300sppppparttta
ayyy ne kadar çok üzüldüm sen kutlama o zamanÜslubun yanlış ve terbiyesizlik yapıyorsun, dinimizde yeri yok benim için bundan bağlayıcı bir hükümde yok,sen her kuçu kuçu diyenin peşine gidenlerdensin galiba sana acıyorum gülemiyorum.
i5 520 Mbenimkinden iyi bende i5 2340
sjsj31 aralık.
Sonra akşam Browserde gizli sekmeler peşpeşe dizilsinKonu din konusuna dönmüş yine, çerez falan alacaksın. Kaju, fıstık, soslu mısır, fındık, badem falan, yanına da fanta, misss. O değil de, kimse PP'ye yılbaşı şapkası koymamış mı? ? ?
Ekli dosyayı görüntüle 131682Ekli dosyayı görüntüle 131683
Konu dışı konuşma olduysa herkesi banlarım. Akıllı olun. ?Konu nerden nereye gelmiş yav.
O sizin dediğiniz noel ( Christmas ) 25 Aralıktaydı yani yeni yılın hristiyanların bayramı olan noel ile alakası yok.Müslümanım dinimizde başka dine özenmek günah olduğu için kutlamıyorum müslümanım diyipte kutlayanları anlamıyorum Hristiyanlar kurban bayramında kurban kesiyormu acaba
(yaşım 16 yanlış birşey dediysem raporlayabilirsiniz)