Yılbaşını kutluyor musunuz?

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,961
Ağaç falan kurmuyorum tabi ama arkaşlarla dışarıda eğlenirim normalde tabi bu sene mümkün değil. Ben zaten geç saatlere kadar uyanık olduğumdan yılbaşına özel bir durumum yok :) Üstelik yılbaşını kutlamanın dini açıdan bir günah olduğunu da düşünmüyorum. O kesime göre doğum günü de kutlamak haram. Ama en azından akrabalarımdan biliyorum günah diyenler şimdi kendi çocuklarının kini bırak pasta kesmeyi parti havasında kutluyor

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
900
Bu gece saat 5'e kadar dizi izleyeceğim yanında çekirdek ve kolayla beraber güzel bir kutlama yöntemi :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-5 Yıl önce çam ağacı diker televizyondaki çok güzel programları izlerdik. Şimdi nedense yapmıyoruz pek. Kutlayası gelmiyor insanın.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Kutlamaz olur muyuz? Noel babaya ve Çam ağacına tapıyoruz resmen :D ahhshshahah

Yeni yılın güzel geçmesi için dualar ediyoruz. Yemekler yapıyoruz yiyoruz içiyoruz diyoruz gülüyoruz.
Havayi fişşekler patlatıyoruz.

Eeeeee anı yaşamayan çatlasın patlasın. Hade iyi eğlenceler.

kullanici255

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim fikrimce bunun kutlamasının en temel sebebi Hz. İsa'nın doğum günüdür. Ben bu yüzden kutlanabilir, ancak o kadar şatafatlı kutlanması uygun değil, ayrıca o para bizde yok :)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Konu din konusuna dönmüş yine, çerez falan alacaksın. Kaju, fıstık, soslu mısır, fındık, badem falan, yanına da fanta, misss. O değil de, kimse PP'ye yılbaşı şapkası koymamış mı? ? ?

1609432300497.png
1609432355646.png

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Son düzenleme:
S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Müslümanım dinimizde başka dine özenmek günah olduğu için kutlamıyorum müslümanım diyipte kutlayanları anlamıyorum Hristiyanlar kurban bayramında kurban kesiyormu acaba
(yaşım 16 yanlış birşey dediysem raporlayabilirsiniz)

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Müslümanım dinimizde başka dine özenmek günah olduğu için kutlamıyorum müslümanım diyipte kutlayanları anlamıyorum Hristiyanlar kurban bayramında kurban kesiyormu acaba
(yaşım 16 yanlış birşey dediysem raporlayabilirsiniz)
O sizin dediğiniz noel ( Christmas ) 25 Aralıktaydı yani yeni yılın hristiyanların bayramı olan noel ile alakası yok.