AlperShal
Profesör
Yılbaşını kutluyoruz. Pek diğer günlerden farkı yok ama 1-2 şerit ledle cam süs yapıyoruz, akşama doğru da O Ses Türkiye + cips yapardık ama o da yok şimdi. :d Diğer günlerle aynı geçer.
Ben 2020 ye girerken kutladım, sonuç pertBen kutlayınca o yıl kötü geçiyor.
aynısıBen 2020 ye girerken kutladım, sonuç pert
Aman yakmayın bizi yatıp uyuyun lütfen.Ben kutlayınca o yıl kötü geçiyor.
Din ile yılbaşının alakası nedir ? Hani Noel kutluyoruz desek anlarım. Ülkede Miladi takvim kullanılıyor. Bir sene bitip yeni umutlar ile yeni bir seneye adım atıyoruz. Yapılan kutlama da bu. Din ile alakası nedir bunun? Yok içki içmek vs açısından diyorsanız kutlama çay kahve pasta ile de yapılır.Hemde dini açıdan da kut lamıyorum
Sen sanırım noel ile yılbaşını karıştırmışsın çünkü yılbaşı kutlamak hristiyan işinden daha çok bir gelenektir ama noel ilk başta dini olarak başlayan daha sonra gelenekleşmiş bir şeydir. Birde noel hristiyan bayramı değildir noel aslında İskandinav bayramı sayılır. Daha sonra hristiyanlar bunu pagan inançları sevmedikleri için hz. İsa'nın doğum günü kutlamasına çevirdiler.Asla ama asla kutlamam hırıstiyanların kutlamalarını biz kutluyoruz onlar neden bizim kuraban ve ya ramazan bayramını kutlamıyor
bende ben dua ediyorum iyi bir yıl olması için bence yılbaşı yalanBen kutlamiyorum din sebebi değil sadece saçma buluyorum bu kutlamaları
o ses türkiye olucakmşYılbaşını kutluyoruz. Pek diğer günlerden farkı yok ama 1-2 şerit ledle cam süs yapıyoruz, akşama doğru da O Ses Türkiye + cips yapardık ama o da yok şimdi. :d Diğer günlerle aynı geçer.
En güzeli Hristiyan bile değilim İsa nın doğum günü olmasıda umrumda değil ama noel kutlamak hoş amaç eğlenmek zatenNoel de kutladım , yılbaşı da kutlayacağım
Din yüzünden kutlamayanlar varmış güzel güldüm , gençler dünyaya 1 kere geliyorsunuz ilk ve son , eğlenmenize bakın ne diyeyim ki bunlar güzel şeyler ...
Happy New Year !
Kutlamıyorum.Ben kutlamiyorum din sebebi değil sadece saçma buluyorum bu kutlamaları
O parayla İ3 10100F kral alınır. Neyse i3 10.nesil var bende. Spoiler vermeyelim.kutlamak saçma 1 günlük para belki 1000 ₺ gidiyor o paraya işlemci alırım
En güzeli Hristiyan bile değilim İsa nın doğum günü olmasıda umrumda değil ama noel kutlamak hoş amaç eğlenmek zaten
Bende kutlamamKutlamam.
Noel geçti, 25 aralıktaydı.Ne yapıyorsun çam ağacı dikip altında noel ödülü felanmı bekliyorsun![]()
Üslubun yanlış ve terbiyesizlik yapıyorsun, dinimizde yeri yok benim için bundan bağlayıcı bir hükümde yok,sen her kuçu kuçu diyenin peşine gidenlerdensin galiba sana acıyorum gülemiyorum.Ben işi dine vuranlara bir yerimle gülüyorum gerçekten gülünç bir durum