- Reaksiyon puanı
- 17,394
Yılbaşı kutlaması olarak ne gibi planlarınız var duymak isteriz, belki bizlere de fikir olur.. ?
Bir planım yok maalesef.Ekli dosyayı görüntüle 129163
Yılbaşı kutlaması olarak ne gibi planlarınız var duymak isteriz, belki bizlere de fikir olur.. ?
Pc başında insanlara yardım etmekEkli dosyayı görüntüle 129163
Pek bi kutlamam yok. Eniştemle 300 TL ligine iddaya girdim. Steamda çatur çutur yiyeceğim parayıEkli dosyayı görüntüle 129163
Masterchef izleyerek. ?Ekli dosyayı görüntüle 129163
"ÖZEL GÜN" (!)Yılbaşını kutlamanın bir anlamı yok bana göre. O kadar yiyip,içip eğleneceksen bunu başka zamanda zaten yapıyoruz gereği yok yani.
oturcaz normal yanıEkli dosyayı görüntüle 129163
Basacan 1000begiri hava atacankutlamak yok. Sanayide. Kafa dağıtmak. araçla
Belki kutlama yerine oyun tadarımPek bi kutlamam yok. Eniştemle 300 TL ligine iddaya girdim. Steamda çatur çutur yiyeceğim parayı![]()
Normal şartlarda dedemlere gider sülalecek bir araya gelir ve sohbet muhabbet ederdik.Ekli dosyayı görüntüle 129163
Egzoz açıp ortalığı taramak ? 1000hp araç olsa ortalığı yakarızBasacan 1000begiri hava atacan
Polis:are you sure?
Komşular: OkBen dansöz e Gıdemıyorsam O bana Gelır ! O Kadar!
Aynen yapacam öyle birşey karsta .dEgzoz açıp ortalığı taramak ?
Komsuda Pişer Komsuya da Düşer der Apartmanla OynarızKomşulark
yakında E46 M3 2Jz Proje olacakKomşular: Ok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen yapacam öyle birşey karsta .d
Bir lise öğrencisi olarak sadece cs go ve minecraft diyebilirim. Başka yok. ?Ekli dosyayı görüntüle 129163
et pisiricegimEkli dosyayı görüntüle 129163