S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
Evde kutlarsın, ehehe. 200 IQ ?malum pandemi var maalesef kutlama yok
Evde kutlarsın, ehehe. 200 IQ ?malum pandemi var maalesef kutlama yok
Çünkü tarih 1.13.2020Uyuyacağım sonraki gün kalkıp şu cümleyi kuracağım
"Bu ne lan dünün aynısı"
İnce gördünÇünkü tarih 1.13.2020
Güzel fikir ama pek CP2077 beni sarmadı be. Araç sürüş mekaniklerinin hissiyatı güzel değil. Şu arada olan nadir buglar olmasa 1060 ekran kartıyla orta-yüksek ayarlarda çok güzel oynanıyor. Ama o beklenilen oluşturulan hype geçmedi bana.Ben genellikle her yılbaşı (gün) olduğu gibi uyuyarak gireceğim. Yada bu yılbaşı farklı olarak CP2077 ile girerim.
Ben açıkçası alıştım, şuan araç ile yanlayabiliyorum bile. Alıştıktan sonra çok rahat geliyor bilginize..Araç sürüş mekaniklerinin hissiyatı güzel değil.
Karsta araba bırakırsam. Adimda oguzhan olmasin ?yakında E46 M3 2Jz Proje olacako zaman ortalık baya karışır.
Hadi bakalım.Karsta araba bırakırsam. Adimda oguzhan olmasin ?
Bende de fikir yok abi valla. Önerileri bende merak ediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 129163
Yılbaşı kutlaması olarak ne gibi planlarınız var duymak isteriz, belki bizlere de fikir olur.. ?
kedimin doğum gününü kutladıktan sonra kestane yerim herhaldeEkli dosyayı görüntüle 129163
Yılbaşı kutlaması olarak ne gibi planlarınız var duymak isteriz, belki bizlere de fikir olur.. ?
Müslüman noel kutlamaz.
TV yi açıp izlicem o kadarEkli dosyayı görüntüle 129163
Dostum Noel 25 Aralık'tır ve Hz. İsa'nın doğumudur. Ayrıca forumdaki herkes Müslüman mı?Müslüman noel kutlamaz.
Kuran'da yılbaşını kutlamak yasak mı? Bilmiyordum. Acaba bunun argümanını paylaşabilir misiniz?biz her yılbaşı hiçbir şey yapmayız normal akşam yemeğimizi yer çayımızı içer yatarız bizim dinimizde böyle şeyler yasak sizde biliyorsunuz elhamdulillah müslümanız
Planım gayet basit:Ye,iç, televizyon izle sonrada zıbar yat.???Ekli dosyayı görüntüle 129163