Yıkıldımmm :( :( :(

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ya hayvan besleyeceğinize dışarda onca yoksul insan var onlara yardım edin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İçinizdeki hayvan sevgisine saygı duyuyorum, ama eğer köpeklere ayıracak paranız varsa fakir fukaraya yardım edebilirsiniz.
Veya afrikadaki açlık mücadelesi çeken insanlara yardım eden kuruluşlar var.
Haddime değil, sadece öneri.

+ 1. Afrikaya gitmeden, yardım gereken Filistin var.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Ehehe kız bi köpek alıcam demiş gelen yorumlara bak :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
ne zamandır evin etrafında dolaşan uyuz tipli bir kedi vardı. geçen gün 3 tane yavru yapmış. anneleri ne kadar uyuzsa yavrularıda aksine o kadar sevimli.
uyuz kedi üç yavrudan ikisini aldı gitti bir tanesini bıraktı. gelir alır diye bekledim ama dünden beri ortalarda yok.
köpeği boşverde gel al şu kediyi :D

ahaha:D bu kedi gerçekten ücretsiz. köpek gibi kandırılmicaksın:D

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
ya hayvan besleyeceğinize dışarda onca yoksul insan var onlara yardım edin.

İçinizdeki hayvan sevgisine saygı duyuyorum, ama eğer köpeklere ayıracak paranız varsa fakir fukaraya yardım edebilirsiniz.
Veya afrikadaki açlık mücadelesi çeken insanlara yardım eden kuruluşlar var.
Haddime değil, sadece öneri.

yardım etmediğimizi nerden biliyorsunuz ?ben her ne kadar çok dinime bağlı bir insan olmasamda kurbanda keserim(her ne kadar sevmesemde en azından işin ucunda hayır vardır) gerekirse yardım için insanları incitmeden kırmadan yüreklerine az da olsa su serpmeye çalışırım ,
iğneyi kendine çuvaldızı başkasına saplamayın !! (= ben bu sene eşimden dolayı 20 milyardan fazla ödeme yaptım hastanelere vey kliniklere Allah'a şükürler olsun borcum var ama ödeyeceğim !Allah kimseyi sağlıkla sınamasın bu gün varız 3 saniyenin hesabını yapamıyoruz nefes alabilecez mi diye ...

saygılarla

anne kedi 2 yavruyu aldı ve tek olanı bıraktı ise onun tek sebebi var bakamayacağı yavruyu açlıktan yememek için terk etmiştir kimse sahiplenmez ise diğer erkek kediler tarafından ne yazık ki yenecektir veya açlıktan ölecektir!!

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ömrüm boyu kedilerle yaşadım.
Köpekleri de severim ama fazla samimi olmam. Bazı işleri çok iğrenç. Fazla sempatik gelmiyor.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Geçmiş olsun, hayat yüzünü göstermiş, + 1 tecrübe kazanmışsın. (:

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
ne zamandır evin etrafında dolaşan uyuz tipli bir kedi vardı. geçen gün 3 tane yavru yapmış. anneleri ne kadar uyuzsa yavrularıda aksine o kadar sevimli.
uyuz kedi üç yavrudan ikisini aldı gitti bir tanesini bıraktı. gelir alır diye bekledim ama dünden beri ortalarda yok.
köpeği boşverde gel al şu kediyi :D

Onu bana gee tiii riiinnnn! :tt1:

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
100 lira daha fazla versen köpeğin yanında o adamı da satın alabilirmişsin bu fırsatı kaçırdığına üzülmelisin

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Allah'ın malağı oğlum bari sattın mal satıldı yazsana yada köpek satıldı işe her neyse çok sinir oldum bende şimdi ... Neyse annem boşver sana köpek mi yok o kadar yollarda kuçu kuçular var kap birini evde evcilleştir işte :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Parayla köpekmi alınır yahu..:)