Ygs ve Lys ye hazırlanan arkadaşlar

ygs-lys konusunda rolünüz nedir?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bbu gün dershaneye gittim. ne gereksiz ders varsa bu güne toplanmuş sanki.. neyse ilk iki ders türkçe diye kaldım felsefeye girmeden çıktım. dershanenin karşısında bir lise var Sağmalcılar.. oraya giderken yolda da oraya giden birisiyle tanıştım kendisi vandan bu sene gelmiş. web tasarım mı dedi bu nun gibi bir dalda üniversiteyi kazanmış ama gitmemiş. bu sene de istanbula gelmiş işe başlamış açıktan üniversiteye gitmek istiyormuş. dgs sınavı felan dedi sanırım meslek liseli. neyse aha işim bitti lisede yaptırır kurtulurum dedim müdür yardımcısı demez mi diploma puanın değişmiş... işn yoksa git şimdi kendi okuluna zaten geçen yazımda anlattım başıma gelmeyen kalmamıştı.. neyse gittim okula. geçen gün telefonu açılmayan çocuk var ya o da yaptırıyomuş o anda ve de bu gün okul, öğrencilerinin kaydını alıyormuş(şansa bak). saat 12:05 civarı beklemeye başladım arkadaşla... saat 2 ye doğru dayanamadım yaptırmadan çıktım geldim.
artık pazartesi gününe kaldı.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ah o problemler yokmu ! Sinir eder adamı birde tuvalet ihtiyacı var arkadaş .s

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
263240_192679657544836_366990327_n.jpg

sanki doğru gibi :)

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hint filmlerinde alt yazı yazdığım zamanları hatırladım :D

ozie7878

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Ahaha:D sen sorularda bi tarafları dagıtırsan yakında evide yıkarsın başına :D:D relax ol nırak olmuyosa işin zevkini çıkarmaya çalış sınav sadece matematikden ibaret degil :D

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ahaha:D sen sorularda bi tarafları dagıtırsan yakında evide yıkarsın başına :D:D relax ol nırak olmuyosa işin zevkini çıkarmaya çalış sınav sadece matematikden ibaret degil :D
ben hep relaxım ama naaparsın arada kopuyo bam teli :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Girmedim kazanamadım ama 2. üniversitemi okuyorum lisans olarak, nasıl mı ? DGS ;)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler Cemil Ayanın hazırladığı palme fizik soru bankası nasıldır sizce ? ve ya onun dışında fizik ygs soru bankası önerisi olan var mı ?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Beyler Cemil Ayanın hazırladığı palme fizik soru bankası nasıldır sizce ? ve ya onun dışında fizik ygs soru bankası önerisi olan var mı ?

Palme biraz zorlar ve gereksiz yere işlem kalabalığı yaptırır. Fem biraz daha mantığını kavramana yardımcı olur. Eğer konuya zaten komple hakimim diyosan Palme çözülebilir ama ben gereksiz gördüm geçen sene ve çözmedim. Konuya komple hakimsen başka derslere çalışmanı tavsiye ederim.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Fem kapsülleri çok daha işe yarar kitaplar. Özellikle karışık çözmeye başlayın artık deneme bu yönden daha verimli oluyor eksiğini görüp ona çalışıyorsun. Yanlışlarınızı inceleyin. Bir de yapamadığınız konuya çalışın rasyonel sayı 123345 tane soru çözmeye gerek yok mesela :D geometri için karakök şiddetle öneririm. Ayrıca EA öğrencileri muhakkak fen de çözsünler benim 15 tane doğrum vardı mesela 0 yanlış :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Palme biraz zorlar ve gereksiz yere işlem kalabalığı yaptırır. Fem biraz daha mantığını kavramana yardımcı olur. Eğer konuya zaten komple hakimim diyosan Palme çözülebilir ama ben gereksiz gördüm geçen sene ve çözmedim. Konuya komple hakimsen başka derslere çalışmanı tavsiye ederim.

O kadarda hakim değilim işte hocam onu sağlayacak bir kitap arıyorum :)

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O kadarda hakim değilim işte hocam onu sağlayacak bir kitap arıyorum :)
aga istersen esen yayınları al. esen yayınları testleri zordan kolaya doğru verir ilk testlerde genelde konunun özetini de sana öğretmiş oluyor.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar facebook ve twitter'da hesabım yok kavramından uzak durun. Sizde insansınız 5-10 dakika kafanızı dağıtacak aktiviteleriniz olsun. Sadece derslere odaklanırsanız ne verim alırsınız ne de çalışma azminizi koruyabilirsiniz. Önce insan olduğunuzu hatırlayın,arada bir kendinizi abartmadan dinlendirin. Yani kendinizi hayattan soyutlamanızın pek mantıklı bir açıklaması yok.

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar facebook ve twitter'da hesabım yok kavramından uzak durun. Sizde insansınız 5-10 dakika kafanızı dağıtacak aktiviteleriniz olsun. Sadece derslere odaklanırsanız ne verim alırsınız ne de çalışma azminizi koruyabilirsiniz. Önce insan olduğunuzu hatırlayın,arada bir kendinizi abartmadan dinlendirin. Yani kendinizi hayattan soyutlamanızın pek mantıklı bir açıklaması yok.
bu yüzden facebok ve tviter den uzak duruyorum ya. :)
tiyatro sinema gibi şeyler deniyorum bu ara.
bence millet de sınava hazırlanıyorsa bir kaç sosyal etkinliğin içine girmeli faceboku felan da bırakmalı.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu yüzden facebok ve tviter den uzak duruyorum ya. :)
tiyatro sinema gibi şeyler deniyorum bu ara.
bence millet de sınava hazırlanıyorsa bir kaç sosyal etkinliğin içine girmeli faceboku felan da bırakmalı.

Bu kişiden kişiye değişen bir olgu. Facebook'u twitter'ı günlük kullanıp ilk 1000 içerisine giren bir çok tanıdığım var. Ancak şunu söylemek istiyorum. Kendini en iyi yine kendiniz bilirsiniz. Facebook twitter gibi sosyal ağlara karşı bağımlılığınız yoksa günlük 30 dakikalık toplam göz gezdirmenin hiçbir zararı olmayacaktır. Sakın ha buradan herkes facebook twitter açsın gezsin tozsun anlamı çıkmasın.

Son olarak arkadaşlar günlük 3 saat çalışıyorum 440-450 alıyorum diyenlere inanmayın. Günlük çalışma temponuz en az 7-8 saat tam verim alabilecek şekilde olsun.

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu kişiden kişiye değişen bir olgu. Facebook'u twitter'ı günlük kullanıp ilk 1000 içerisine giren bir çok tanıdığım var. Ancak şunu söylemek istiyorum. Kendini en iyi yine kendiniz bilirsiniz. Facebook twitter gibi sosyal ağlara karşı bağımlılığınız yoksa günlük 30 dakikalık toplam göz gezdirmenin hiçbir zararı olmayacaktır. Sakın ha buradan herkes facebook twitter açsın gezsin tozsun anlamı çıkmasın.

Son olarak arkadaşlar günlük 3 saat çalışıyorum 440-450 alıyorum diyenlere inanmayın. Günlük çalışma temponuz en az 7-8 saat tam verim alabilecek şekilde olsun.
tam açar mısın?

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ösym ilk şifremi değiştiremiyorum/bilmiyorum yardım eder misiniz?

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sana bir dost tavsiyesi. uyku düzenine dikkat et. Sınava hazırlanıyorsan bu saatte uyuyor olman gerekir.

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sana bir dost tavsiyesi. uyku düzenine dikkat et. Sınava hazırlanıyorsan bu saatte uyuyor olman gerekir.
bir kaç işim var sonra yatıcam. zaten bu gün günlük 150 soru barajını aştım. düşündüğün için sağol :)

çok haklısın en az 6 saat. ben de kendimi alıştırdım enaz 4-6 saate.
ben artık 5 saat felan çalışmadım mı az çalıştığımı hissedip yataklan kalkıyor içimi ferahlatana kadar çalışıyorum :)

breakdancewar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@bt38, @eeeguray, @trinitrotoluen
Ekin 36 soruluk bir testte çözdüğü her doğru soru için babasından 5 şeker alıyor ve yanlış çözdüğü her soru için babasına 1 şeker vererek tüm soruları cevaplıyor.

Sonuçta her ikisinin de eşit sayıda şekeri olduğuna göre, Ekin kaç soruyu doğru çözmüştür?

benim çözümüm(yanlış):
doğru cevaplar: x
yanlış cevaplar 36-x
36 sorunun doğru olması ihtimalinde hepsi 180 şeker olurdu.
yarısı 90.
5x- 1(36-x)= 90
6x= 126
x= 21
ama cevap 6 imiş.
bana doğrusunu ve çözümümdeki yanlışı söyler misiniz?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
en iyisi kımse kımseye para vermesin :D ikiside rahat d