Yetti artık bunaldım bu ttnet işinden

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar ttnet in ünüversite öğrencileri için başlatmış olduğu kampanyaya gittim bayilikten kayıt oldum ve evde beklemeye başladık 3 gün sonra adreste bulunmamanızdan dolayı kayıdınız iptal edilmiştir diye bi mesaj geldi hemen bayi ye gittim evdeydik ama gelen olmadı diye bayi ekipleri aradı ve eskidende ttnet müşterisi olmuşsunuz yeni ihbar ettiğiniz cep numarasını değil eski cep numaranızı aramışlar ulaşamayıncada üyeliğinizi iptal etmişler dedi. peki ne yapıcaz dedim biz ekipleri tekrar yönlendirelim dediler 2 gün sonra tekrar gittim bizi bu konuda hiç bir şey yapamayız kendiniz halledeceksiniz dedi bende türktelekom müdürlüğüne gittim orasıda bayi halledicek işinizi dedi bende bayinin bunu kabul etmediğini söyledim hatta telefonda bayi ile görüştürdüm ve sonra müdürlük bayi size yeni kayıt açıcak bunun için arıyıcak ondan sonra internetinizi bağlıyıcaz dedi. ben yine beklemeye başladım arayan soran olmadı 3 gün sonra bayi aradı ve artık bundan sonra kesinlikle ttnet müşterisi olmayacağımı kusura bakmamamı söyledi bunun üzerine ttnet müşteri hizmetlerini aradım oda arıza kayıdı açıcaklarını ve geri dönüş yapılacağını söyledi ve yarın 15 gün olacak ve artık çıldırmak üzereyim ne gelen giden var nede arayan soran arkadaşlar ne yapmam lazım neden ttnet bu kadar inat ediyo

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
[video=youtube;WR9opRlI8dk]http://www.youtube.com/watch?v=WR9opRlI8dk[/video]

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
sana iyilik yapıyorlar.haberin yok.bulaşma bu ttnete.verdiği hız berbat zaten.sorumlu kimsede yok.bırak onlar ayağına gelsin.sen mi gidecen.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:D nalet ttnet.

gurkan_oluc_adsl.gif

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3-4 günlük haber.verdiğiniz internetin içine....

Akşam saatlerinde Türkiye’nin birçok yerinde internet bağlantısı sorunu yaşandı. Kullanıcılar internete bağlanamadı. Sosyal medyada internet kesintisiyle ilgili çok sayıda mesaj paylaşıldı.

turk-telekom-ttnet-intenet-baglantisi-coktu-turkiye-ayaga-kalkti.jpg

kaynak:http://haber.rotahaber.com/turk-tel...antisi-coktu-turkiye-ayaga-kalkti_392587.html

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bende bağlatamadım. Hatta hattımın Fiber, VDSL vs. destekleyip desteklemediğini bile öğrenemedim. Ellerindeki müşteriler yetiyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bende bağlatamadım. Hatta hattımın Fiber, VDSL vs. destekleyip desteklemediğini bile öğrenemedim. Ellerindeki müşteriler yetiyor.
Bulunduğun bölgede fiber altyapı olup olmadığını fiber internet alıp alamayacağını kendin kontrol edebilirsin..

Bu haritalı sistem ilk çıktığında pek başarılı değildi ama şimdi sistem oturdu ve doğru sonuçlar veriyor artık..

Kontrol et

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bulunduğun bölgede fiber altyapı olup olmadığını fiber internet alıp alamayacağını kendin kontrol edebilirsin..

Bu haritalı sistem ilk çıktığında pek başarılı değildi ama şimdi sistem oturdu ve doğru sonuçlar veriyor artık..

Kontrol et
İlk çıktığında neyse şimdide o. Burada Türk Telekom fiber altyapısı bulunmaktadır. İşaretlediğiniz bina Türk Telekom Fiber Saha Dolabına çok yakın bir mesafededir.
Fiber bağlatabilir miyim bağlatamaz mıyım bunun bilgisini dahi vermiyorlar. Aslında mahalleye fiber verilmeyeceğini biliyorum. Hiç olmazsa VDSL olsun onu bile söylemiyorlar. Bende hiçbirini bağlatmadım. :D

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar ttnet in ünüversite öğrencileri için başlatmış olduğu kampanyaya gittim bayilikten kayıt oldum ve evde beklemeye başladık 3 gün sonra adreste bulunmamanızdan dolayı kayıdınız iptal edilmiştir diye bi mesaj geldi hemen bayi ye gittim evdeydik ama gelen olmadı diye bayi ekipleri aradı ve eskidende ttnet müşterisi olmuşsunuz yeni ihbar ettiğiniz cep numarasını değil eski cep numaranızı aramışlar ulaşamayıncada üyeliğinizi iptal etmişler dedi. peki ne yapıcaz dedim biz ekipleri tekrar yönlendirelim dediler 2 gün sonra tekrar gittim bizi bu konuda hiç bir şey yapamayız kendiniz halledeceksiniz dedi bende türktelekom müdürlüğüne gittim orasıda bayi halledicek işinizi dedi bende bayinin bunu kabul etmediğini söyledim hatta telefonda bayi ile görüştürdüm ve sonra müdürlük bayi size yeni kayıt açıcak bunun için arıyıcak ondan sonra internetinizi bağlıyıcaz dedi. ben yine beklemeye başladım arayan soran olmadı 3 gün sonra bayi aradı ve artık bundan sonra kesinlikle ttnet müşterisi olmayacağımı kusura bakmamamı söyledi bunun üzerine ttnet müşteri hizmetlerini aradım oda arıza kayıdı açıcaklarını ve geri dönüş yapılacağını söyledi ve yarın 15 gün olacak ve artık çıldırmak üzereyim ne gelen giden var nede arayan soran arkadaşlar ne yapmam lazım neden ttnet bu kadar inat ediyo

Ne dedi ne dedi? Artık ttnet müşterisi olamayacaksınız mı dedi? O nasıl bir densiz cümledir öyle, siz onunda ardını bırakmayın bence, sizi haksız çıkarışlarının üstüne birde kişisel bir psikolojik tehdit sayılır bu yuh yani ne diyeyim. Başüstüne deseydiniz baride adama içi rahat etseydi hadsizin.

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o değil ileride arkadaş kullanmadığı internetin faturasını ödeyecek ve itirazda edemeyecek derdinide anlatamayacak. ttnet banada bozuk modem verdi 2 saatte bi resetliyorum modemi :AS:D:AS:D:A

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
TTnet ten kurtulalı 4 yıl oluyor şükürler olsun darısı başınıza :)