xyunusx
Doçent

- Reaksiyon puanı
 - 41

arkadaşlar ttnet in ünüversite öğrencileri için başlatmış olduğu kampanyaya gittim bayilikten kayıt oldum ve evde beklemeye başladık 3 gün sonra adreste bulunmamanızdan dolayı kayıdınız iptal edilmiştir diye bi mesaj geldi hemen bayi ye gittim evdeydik ama gelen olmadı diye bayi ekipleri aradı ve eskidende ttnet müşterisi olmuşsunuz yeni ihbar ettiğiniz cep numarasını değil eski cep numaranızı aramışlar ulaşamayıncada üyeliğinizi iptal etmişler dedi. peki ne yapıcaz dedim biz ekipleri tekrar yönlendirelim dediler 2 gün sonra tekrar gittim bizi bu konuda hiç bir şey yapamayız kendiniz halledeceksiniz dedi bende türktelekom müdürlüğüne gittim orasıda bayi halledicek işinizi dedi bende bayinin bunu kabul etmediğini söyledim hatta telefonda bayi ile görüştürdüm ve sonra müdürlük bayi size yeni kayıt açıcak bunun için arıyıcak ondan sonra internetinizi bağlıyıcaz dedi. ben yine beklemeye başladım arayan soran olmadı 3 gün sonra bayi aradı ve artık bundan sonra kesinlikle ttnet müşterisi olmayacağımı kusura bakmamamı söyledi bunun üzerine ttnet müşteri hizmetlerini aradım oda arıza kayıdı açıcaklarını ve geri dönüş yapılacağını söyledi ve yarın 15 gün olacak ve artık çıldırmak üzereyim ne gelen giden var nede arayan soran arkadaşlar ne yapmam lazım neden ttnet bu kadar inat ediyo