Dahili olarak FegeyaBrowser ile gelir. FegeyaBrowser, kolay, kullanışlı bir tarayıcıdır. WebKit arama motorunu kullanır. FegeyaOS sıfırdan geliştirilmiştir, desteklerinizi bekliyoruz.FegeyaOS nedir?
- FegeyaOS, kendi çekirdeği olan Fegeyake'yi kullanan. Femonolitik bir çekirdektir. Sıfırdan geliştirildi.
Fegeyake çekirdeği nedir?
- Hemen sizi şu videoma alayım: Fegeyake çekirdeği. [Fegeyake çekirdeği, normal monolitik çekirdekten farklı olarak gerekli izinleri almadan herhangi bir yazılımı uygulama katmanından çalıştırmaz. Bu yüzden güvenilir bir işletim sistemidir.
FegeyaOS Linux ya da BSD tabanlı mı?
- Tabii ki hayır. Fegeyake çekirdeğini kullanan FegeyaOS, kendi masaüstü ortamı olan Fegeyade'yi kullanır.
FegeyaOS C ve C++ ile geliştirilmiştir.
Türkiye'de bir işletim sistemi projesinin olması gerektiğine inanıyorum.
FegeyaOS sizlerden destek bekliyor.
FegeyaOS Beta 1 ile ilgili, YouTube kanalımda ilk paylaşımımı yaptım. Aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz.
FegeyaOS resimlerinden bazıları:
FegeyaBrowser Beta 1.
- FegeyaOS, kendi çekirdeği olan Fegeyake'yi kullanan. Femonolitik bir çekirdektir. Sıfırdan geliştirildi.
Fegeyake çekirdeği nedir?
- Hemen sizi şu videoma alayım: Fegeyake çekirdeği. [Fegeyake çekirdeği, normal monolitik çekirdekten farklı olarak gerekli izinleri almadan herhangi bir yazılımı uygulama katmanından çalıştırmaz. Bu yüzden güvenilir bir işletim sistemidir.
FegeyaOS Linux ya da BSD tabanlı mı?
- Tabii ki hayır. Fegeyake çekirdeğini kullanan FegeyaOS, kendi masaüstü ortamı olan Fegeyade'yi kullanır.
FegeyaOS C ve C++ ile geliştirilmiştir.
Türkiye'de bir işletim sistemi projesinin olması gerektiğine inanıyorum.
FegeyaOS sizlerden destek bekliyor.
FegeyaOS Beta 1 ile ilgili, YouTube kanalımda ilk paylaşımımı yaptım. Aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz.
FegeyaOS resimlerinden bazıları:

Mesaj otomatik birleştirildi:
Son düzenleyen moderatör: