Yerleştirme Sonuçlarımızı Buraya Yazalım

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
spy bunda ösym nin suçu yok puanın yetmemişki seçtiğin yerlere yerleşememişin malesef.

faruk_gs_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hangi bölüm :mrgreen: uzaktan eğitimin en büyük şansı, pratik yapılabilmesi olanağıdır :D
Bilgisayar Proğramcılığı. Şimdi masrafları karşılıyacak bir iş bulmak lazım :hammer:

---------- saat 10:25 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:23 eklenmişti ----------

Helal olsun valla. Biraz daha zorlasan ilk bine girecek mişsin :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
spybot, senin yerleşememene çok şaşırdım ve üzüldüm. :( İnşallah ek tercihe…

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
herkese hayırlı uğurlu olsun. herkese yeni görevinde başarılar:)

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
İşmakinası..

Bende Makinayı tercih etmiştim..:unsure:

hımm, ok. anlaşıldı
bölümünüz iş makinesi olduğundan, belki makine bölümüne yerleştirilmede ilk tercih hakkı o bölümü bitirenlere verildiğinden size sıra gelmemiş olabilir.

yerleştirilmemek herşeyin bittiği anlamına gelmez, inanın eğitim fakültesinden mezun olup yıllardır işşiz gezn o kdar insan varki, insan haline şükrediyoo

ekmeğinizi çok rahtlıkla başk yerlerden çıkarabilirsiniz, zamanı gelir, iyiki okumamışım dersiniz,

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bakalım 2. tercihlerde neler olacak....

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bakalım 2. tercihlerde neler olacak....

hayırlısı olsun inşallah

---------- saat 23:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:57 eklenmişti ----------

çok mu kötü :) bölüm olarak zaten istediğim bölümdü de üniversiteden daha doğrusu olduğu yerden korkuyorum

kazandığın bölüm güzel, üniversiteden güzel, daha neden korkacaksın ki...

ankaranın havası , insanı çok iyi , fazla yabancılık çekmezsin ...

odtüde biraz fazla siyaset ve ideoloji ile uğraşı var, bundan uzak durursan , kendini derse verirsen, inşallah iyi bir hayat ve bol yeşilli kağıtlar :flowers: seni bekler

bölümün hayırlı olsun

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
hayırlısı olsun inşallah

---------- saat 23:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:57 eklenmişti ----------

kazandığın bölüm güzel, üniversiteden güzel, daha neden korkacaksın ki...

ankaranın havası , insanı çok iyi , fazla yabancılık çekmezsin ...

odtüde biraz fazla siyaset ve ideoloji ile uğraşı var, bundan uzak durursan , kendini derse verirsen, inşallah iyi bir hayat ve bol yeşilli kağıtlar :flowers: seni bekler

bölümün hayırlı olsun

odtü kkk benimkisi. kuzey kıbrıs kampüsü. yani ankara değil kıbrıs güzelyurtta :D

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
odtü kkk benimkisi. kuzey kıbrıs kampüsü. yani ankara değil kıbrıs güzelyurtta :D

:D bak o kkk yi es geçtim, demek ki kıbrıs mış :D

kardeş, korkmanda yerden göğe haklısın, gerçeği konuşmak gerekirse, temiz bir şehir değil

türkiyenin en uçra yerinde kal, ama kıbrısı tavsiye etmem, allah kolaylık ve manevi değerlerimizi muhafaza etmeyi nasip etsin,

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Endüstri Meslek Liseleri Teknoloji Fakültelerinde YGS-1 veya MF-4 puan türlerinden tercih yapıp yerleşebiliyor muydu? Yoksa sadece Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lisesi mezunları mı yerleşiyordu?

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
çok mu kötü :) bölüm olarak zaten istediğim bölümdü de üniversiteden daha doğrusu olduğu yerden korkuyorum

Ben bu sene Odtu KKK elektrik-elektronik mühendisliği bölümünden mezun oldum. Sana tavsiyem yerleşke olarak ve Kıbrıs'ın Güzelyurt kısmı hakkında beklentilerin yüksek olmasın.Eğitim kalitesi ve imkanları olarak bence Ankara Kampusunden daha iyi çünkü öğrenci sayısı yaklaşık olarak 1300-1400 çivarı. Eğer daha fazla ayrıntılı bilgi istersen özelden msj yollayabilirsin.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Sakarya - Matematik

Okul ve şehirle ilgili fikri olan var mı?