findukfaresi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 73
Hacettepe ingilizce tıp
çok tebrik ederim Allah kolaylık versin. ben de başka bir üniversitede tıp fak. 4. sınıf öğrencisiyim zor geldim bugünlere
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Hacettepe ingilizce tıp
Ben ilk sıraya yazmıştım ama yinede gelmedi. Sıralaman kaçtı ki.Kazandığım yer: Elazığ Fırat Üniversitesi Yazılım Mühendisliği (M.T.O.K.). Kendisi memleketim olur, ilk defa gideceğim ve 2. tercihim.
Ben ilk sıraya yazmıştım ama yinede gelmedi. Sıralaman kaçtı ki.
Hoşgeldin... Hayırlı olsun herkese.
Balıkesir Üniversitesi.Turizm.
İTÜ Fizik Mühendisliği![]()
●๓คן๏гקĹยร●;1480343 dedi ki:Gaziantep Üni. Fizik Mühendisliği :clap: :w00t: :thumbup:
İTÜ düşünmedim ama Hacettepedekini yazsam gelirdi galiba :yes:
Hayırlı olsun herkese..
İTÜ Fizik Mühendisliği![]()
NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (İÖ)
Istemedigim bir sehirdiki hic istemedigim geldi![]()
Tebrikler arkadaşlar.
Sana da helal olsun. En çok sen şaşırttın. Ne ara bu kadar çalıştın da fizik mühendisliğini kazandın. Vay be, korktum.:helpsmilie:
Şimdi "Hiç çalışmadım ki?" diyeceğim, şu ÖSS'de birinci olup "Günde 3.000 soru çözerek hazırlandım ben." diyen dallamalardan farkım kalmayacak.Ama merak ediyorsanız -ki biliyorsunuz, hiç ders çalışmadım.
Adnan Menderes Üniversitesi (Aydın) - Ziraat Fakültesi / Tarım Makineleri![]()
Titriyorum. Çok etkilendim. Tebrik ederim tekrar. Koca bir bonusu hak ettin ufaklık.![]()
Adana - Çukurova'ya gelen yok mu yav![]()
Tekirdağ Büro yönetimi (i.ö) Namık kemal üniversitesi.:bored: Tembelliğim yüzüden:4:
Hoş geliyorsun diyelim o zaman.
Ahaha teşekkür ettim.![]()