Yerel Disk C den E ye steamı atmak (Önemli)

BerkAyDo575

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle sa beyler
Ben beleş olan windows 10 bitmeden geçeyim diyorum.(8.1 kullanıyorum)
Ama steam oyunlarım benim c de ve windows 10 a geçersem mecburen c ye windows kurulcak ve herşey gidecek.Bende oyunları baştan indirmek istemiyorum.

Steam'deki Oyunların Yedeğini Alma - ShiftDelete.Net

Link te vermiş olduğum sdn haberini uygulasam ve windows 10 a geçsem oyunları tekrar indirmek zorunda kalırmıyım.
Bide yerel disk e de olan belgelerim oyunlarım resimler vs. şeyler silinir mi ?

KIRIKS1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle sa beyler
Ben beleş olan windows 10 bitmeden geçeyim diyorum.(8.1 kullanıyorum)
Ama steam oyunlarım benim c de ve windows 10 a geçersem mecburen c ye windows kurulcak ve herşey gidecek.Bende oyunları baştan indirmek istemiyorum.

Steam'deki Oyunların Yedeğini Alma - ShiftDelete.Net

Link te vermiş olduğum sdn haberini uygulasam ve windows 10 a geçsem oyunları tekrar indirmek zorunda kalırmıyım.
Bide yerel disk e de olan belgelerim oyunlarım resimler vs. şeyler silinir mi ?
Merhaba dostum kendi yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim. Yeni bilgisayar aldım ve direk windows 10 kuruldu. Şimdi steam bilgisayarıma indirdim ve ilk olarak C ye kurdum. C deki yer az olduğu için 5-6 oyunda doldu ve bundan sonra ki oyunları e ye kurmaya başladım. Şöyle bir sorunla karşılaştım bazı oyunlar E kurunca çalışmıyor ( özellikle strateji oyunları). Buna dikkat et Steam C'ye yükleyip dolunca E'ye geçersen bazı oyunlar çalışmıyor bir dosyanın eksik olduğunu düşünüyorum E'de. Sorunun neden kaynaklandığını tam olarak bilmiyorum ayrıca neden olduğunu bilen varsa ve aydınlatırsa sevinirim.