Yepyeni Bir SideWinder

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Microsoft, uzun süreden sonra SideWinder serisi ürünlerinin arasına bir yenisini ekledi. SideWinder X4 adlı klavye, birden fazla tuşa basma imkanını biraz abartmış.

Microsoft, uzun bir aradan sonra, oyuncular için geliştirdiği SideWinder klavye serisini yeniledi.
SideWinder X4 adı verilen bu klavyenin en öne çıkan özelliği aynı anda 26 adet tuşa basıldığında bile bunları farklı farklı algılayabilmesi.

Oyun oynarken birden fazla tuşa basılmasının gerektiği anlar olduğunda, bazı klavyeler belli bir sayıdan sonra buna izin vermiyor. Microsoft, bu sorunu, biraz da abartarak, aşmayı başarmış.

11a1265613700.jpg

SideWinder X4 Mart ayında piyasaya çıkacak

Bir önceki SideWinder da bölünerek çoğalıyordu
SideWinder oyuncu faresi

Makro tuşları ve profil

Bunun dışında SideWinder X4'te alttan ışıklandırma, makro atama, profil belirleme gibi özellikler yer alıyor.

Tasarımı önceki SideWinder'lar gibi etkileyici olan X4'ün piyasaya çıkış fiyatı 60 $ olarak belirlenmiş. Ürün Mart ayında raflarda olacak.

::
Microsoft SideWinder ürünlerinden kullandınız mı?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Herşey çok güzelde ENTER tuşu ince uzun olunca at çöpe :(

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Enter Tuşu Küçük Olan Klavyelere Uyuz Oluyorum Özellikle Laptopda

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Işıklı Klavyeler genelde ilgimi çekiyor. Mesela Cep telefonlarındaki gibi karanlıkta güzel oluyor ekstra ısık kaynağı gerekmeden çalışabiliyorsun. Ancak bu konuda çok da fazla bir model yok. olanlar da pek şık görünümlü olmuyor genelde silikondan yapılmış esnek klavyeler karanlıkta gün ışındaki şıklığını koruyamayacak tasarımda üretiyorlar. Bu modelde güzel düşünülmü. Siyah tuşların altından kırmızı ışıklı tuşlar karanlıkta güzel görünür. Ancak Bir klavyeye de 60$ vermem yani. O paraya 2 GB daha Ram alırım.

Küçük tuşlu "enter" tuşunau ben de sevmiyorum. Sağ elin serçe parmağı kaptırmış yazarken -zaten bakmadan enter tuşuna uzatılıyor- bir de yanlış tuşa denk geldi mi işin bölünmüş olması insanın canı sıkıyor.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Evet, kesinlikle o enter tuşundan çok kaybedecek. :) Ben de olsam kullanmam.

Reaksiyon puanı
189
hobarey güzel bir ürün geliyor :) ama dediğiniz gibi enter'dan kaybediyor :)

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
İnce uzun Enter hayata sevmem çünkü her seferinde yanlışlıkla Enterin üstüne basıyorum :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Hmm Güzel klavye ama bana ters F klavye kullanıyorum güzel bir f klavye varmı satın alabileceğimiz ışıklı falan