Yenilmezler ultron

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler filmi izleyenler için sorum var bu filmde işleyiş pek hoşuma gitmedide bunun 4. serisi nasıl olacak yeni elemanlar falan gelmiş ? zaten filmi hulk ve iron man için izliyordum :hammer:

snngrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 Film Civil War (İç Savas) İron Man ile Captan America Fikir ayrılığına düşüyor ve birbirleri savasıyor.Civil War da Hulk yok bildiğim kadar.Film sonunda belki planet hulka baglıyabilirler ama hulk telif halkları Universal'a ait oldugu için zor gibi gözüküyor.Thor gördüğü rüyada büyük ihtimal infinity war(Thanos ile savas) vurgu yapıyor zaten 2018-19 cıkacak.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Hazır konu açılmış iken filme gidenlere bile sorun var Türkçe dublaj iyi mi yoksa çokmu berbat.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hazır konu açılmış iken filme gidenlere bile sorun var Türkçe dublaj iyi mi yoksa çokmu berbat.
[video=youtube;y6aHF9S5Zsg]https://www.youtube.com/watch?v=y6aHF9S5Zsg[/video]

Berbat. Dublajdan nefret ederim zaten. Saat sabahın 11'ine altyazılı koymuşlar burada.

snngrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fena değil.Ama zevk almak istiyorsan dublaja git.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
[video=youtube;y6aHF9S5Zsg]https://www.youtube.com/watch?v=y6aHF9S5Zsg[/video]

Berbat. Dublajdan nefret ederim zaten. Saat sabahın 11'ine altyazılı koymuşlar burada.
Bende normalde dublajdan nefret ederim fakat bu film biraz haha gişesi bol vede popüler bir film olacağı için iyi yaparlar diye düşünüyordum.Ama ne yapalım mecburen de olsa Türkçe dublaja gireceğiz:glare:

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Dublaj bazen altyazıdan daha iyi oluyor. Bence bu filmin dublajı fena değildi. Tavsiye ederim.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
4 Film Civil War (İç Savas) İron Man ile Captan America Fikir ayrılığına düşüyor ve birbirleri savasıyor.Civil War da Hulk yok bildiğim kadar.Film sonunda belki planet hulka baglıyabilirler ama hulk telif halkları Universal'a ait oldugu için zor gibi gözüküyor.Thor gördüğü rüyada büyük ihtimal infinity war(Thanos ile savas) vurgu yapıyor zaten 2018-19 cıkacak.

Hocam ben yanlış yazdım 3. filmi diyecektim onuda araştırdım 2 part halinde ayırmışlar 2018 2019 yılında cıkacak zaten fakat dediklerinizide tam anlayamadım :D yani kesin olarak gitcek veya gelcek kişiler var mı ?

snngrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3. film ''civil war'' Mayıs 2016 da cıkacak 4. film de 2 part halinde ''infinity war'' 2018-19 yılında cıkacak

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
3. film ''civil war'' Mayıs 2016 da cıkacak 4. film de 2 part halinde ''infinity war'' 2018-19 yılında cıkacak

Hocam anladım fakat oyuncularda eksilme olacak mı ? bu planet hulk ve world war hulk varmış tam bilmiyorum nedir bu

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler şimdi biri bana yardımcı olup açıklama yapabilir mi.
Şimdi kaptan amerika 3 de kaptan amerika ile iron man arası iç savaş çıkacakmış bu filmde diğer kişilerde olacak mı ?
2.Planet hulk filmi 2017 de çıkacakmış world war hulk la arasındaki fark nedir ?
3. ve son sorum bu bir sonraki yenilmezler filmi 2 part halinde olup 2018 ve 2019 yılında yayınlancak onun konusu nedir ?

yardımcı olursanız çok memnun olurum iyice kafam karıştı çünkü :hammer:

snngrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Civil War 3 hulk olmayacak kesin.Thor da olmayabilir.Thor'un 3.filmi cıkcak Thor Ragnarok cıkacak bu yüzden olmayabilir.Diğerleri olacak Örümcek adam da olacak 3.filmde...Planet Hulk ise Hulk dünyaya zarar verdiği için iron man ,Dr strange,Black bolt bir tane daha vardı aklıma gelmedi ,Hulku bir uzay gemisine koyup baska bir gezegene gönderiyorlar.Orda gladyatör olarak dövüşür ve sonra kral olur. Sonra Uzay gemisi patlar ve gezegendeki herkes yok olur.Sonra Hulk intikam almak için dünyaya geri döner.İron man,Black Bolt,New avengers ,x-men ,ghost rider gibi marvel bir çok kahramanı döver.En sonda Sentry ile kavga eder,berabere kalir böyle devam ediyor.Çok uzun oldugu için bu seriler kısaca acıkladım.İnternette bulabilirsin bunlarla ilgili yazıları taavsiye ederim okumanı

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Civil War 3 hulk olmayacak kesin.Thor da olmayabilir.Thor'un 3.filmi cıkcak Thor Ragnarok cıkacak bu yüzden olmayabilir.Diğerleri olacak Örümcek adam da olacak 3.filmde...Planet Hulk ise Hulk dünyaya zarar verdiği için iron man ,Dr strange,Black bolt bir tane daha vardı aklıma gelmedi ,Hulku bir uzay gemisine koyup baska bir gezegene gönderiyorlar.Orda gladyatör olarak dövüşür ve sonra kral olur. Sonra Uzay gemisi patlar ve gezegendeki herkes yok olur.Sonra Hulk intikam almak için dünyaya geri döner.İron man,Black Bolt,New avengers ,x-men ,ghost rider gibi marvel bir çok kahramanı döver.En sonda Sentry ile kavga eder,berabere kalir böyle devam ediyor.Çok uzun oldugu için bu seriler kısaca acıkladım.İnternette bulabilirsin bunlarla ilgili yazıları taavsiye ederim okumanı

hocam nerden bulabilirim bu yazıları 2. olarak hulkun yeni filmi ne olarak cıkacak planet mi yoksa world war olarak mı ?
yani bu dediğiniz uzay olayı hulk serisindemi geçiyor yenilmezler serisindemi

snngrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hulk yeni filmi Planet Hulk' ta olabilir baska bir solo film'de olabilir belli değil.Uzay olayı ise Civil War da geciyor.Planları o zaman atılıyor.Seneye belli olur hersey Civil War cıkmadan Hulk'un filmi gelmesi zor.Civil War dan sonra gelecek büyük ihtimal.Ama İnfinity War var 2018-19 cıkacak . Planet hulk olursa İnfinity War de olamaz.Hersey Civil War dan sonra belli olacak büyük ihtimal.Planet Hulk ve World War Hulk olarak google aratırsan bulursun serilerini. '' http://www.altevren.net/say-seri-ncelemeleri/marvel '' burda bütün serileri var.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hulk yeni filmi Planet Hulk' ta olabilir baska bir solo film'de olabilir belli değil.Uzay olayı ise Civil War da geciyor.Planları o zaman atılıyor.Seneye belli olur hersey Civil War cıkmadan Hulk'un filmi gelmesi zor.Civil War dan sonra gelecek büyük ihtimal.Ama İnfinity War var 2018-19 cıkacak . Planet hulk olursa İnfinity War de olamaz.Hersey Civil War dan sonra belli olacak büyük ihtimal.Planet Hulk ve World War Hulk olarak google aratırsan bulursun serilerini. '' http://www.altevren.net/say-seri-ncelemeleri/marvel '' burda bütün serileri var.

Hocam şimdi baktım planet hulk diye geçiyor ve 2017 tarihli olarak gösteriliyor ama kaptan amerika 3 olarak göserilmiş civil war ve onda iç savaş çıkıyor ve kaptan amerikanın karsısında iron man var bu filmde ve hulk yok ve hulk 3 olarak çıkacak planette ise geçmiş filmlerinde iron man olmadıgı için anlamsız geliyor.

ayrıca site için teşekkür ederim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ant-Man - 17 Temmuz 2015
Captain America: Civil War - 6 Mayıs 2016
Doctor Strange - 4 Kasım 2016
Guardians of the Galaxy 2 - 5 Mayıs 2017
Thor: Ragnarok - 28 Temmuz 2017
Black Panther - 3 Kasım 2017
Avengers: Infinity War Part 1 - 4 Mayıs 2018
Captain Marvel - 6 Temmuz 2018
Inhumans - 2 Kasım 2018
Avengers: Infinity War Part 2 - 3 Mayıs 2019

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
9gag'de her karakterin birbiriyle bağlantısı vardı şekil 1-A'da görüldüğü gibi.

awKPKYD_700b_v1.jpg

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ant-Man - 17 Temmuz 2015
Captain America: Civil War - 6 Mayıs 2016
Doctor Strange - 4 Kasım 2016
Guardians of the Galaxy 2 - 5 Mayıs 2017
Thor: Ragnarok - 28 Temmuz 2017
Black Panther - 3 Kasım 2017
Avengers: Infinity War Part 1 - 4 Mayıs 2018
Captain Marvel - 6 Temmuz 2018
Inhumans - 2 Kasım 2018
Avengers: Infinity War Part 2 - 3 Mayıs 2019

Hocam bunları anladımda kurgu sıralaması konusunu anlamadım nedense

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Civil War adından da anlaşılacağı gibi İç Savaş yani Yenilmezlerin fikir ayrılığına düşmesi. Yenilmezler adına olumsuz sonuçlanan birkaç olaydan sonra ABD hükümeti bir yasa çıkarıyor, buna göre süper kahramanlar bildiğimiz kadrolu devlet memuru oluyor ve ihtiyaç olduğunda kullanılıyor. Tabi bunu herkes kabul etmiyor.
Kaptan Amerika tasarıya karşı çıkar ve beraberindekilerle birlikte Secret Avengers örgütünü kurar. Iron Man ve yandaşları tasarıyı kabul eder. Ve sonra olaylar gelişir, kapışırlar falan. En son Kaptan Amerika yanlış yaptığını düşünüp teslim olur. Ama mahkemeye götürülürken Crossbones tarafından suikaste uğrar ve ölür.
Hulk bu olayda yok. Thor da yok. Spider-Man çizgi romanda var ama filmde oynayacağı henüz kesinleşmedi ama olma ihtimali yüksek deniyor.
Tabi bunlar çizgi romanda gerçekleşen olaylar. Sinematik evren farklı.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Civil War adından da anlaşılacağı gibi İç Savaş yani Yenilmezlerin fikir ayrılığına düşmesi. Yenilmezler adına olumsuz sonuçlanan birkaç olaydan sonra ABD hükümeti bir yasa çıkarıyor, buna göre süper kahramanlar bildiğimiz kadrolu devlet memuru oluyor ve ihtiyaç olduğunda kullanılıyor. Tabi bunu herkes kabul etmiyor.
Kaptan Amerika tasarıya karşı çıkar ve beraberindekilerle birlikte Secret Avengers örgütünü kurar. Iron Man ve yandaşları tasarıyı kabul eder. Ve sonra olaylar gelişir, kapışırlar falan. En son Kaptan Amerika yanlış yaptığını düşünüp teslim olur. Ama mahkemeye götürülürken Crossbones tarafından suikaste uğrar ve ölür.
Hulk bu olayda yok. Thor da yok. Spider-Man çizgi romanda var ama filmde oynayacağı henüz kesinleşmedi ama olma ihtimali yüksek deniyor.
Tabi bunlar çizgi romanda gerçekleşen olaylar. Sinematik evren farklı.

Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayında civil war o zaman kaptan amerika 3 de olacak galiba ? ayrıca filmdede öyle olacaksa bu Crossbones kim özelliği nedir ? Ben daha çok hulk için izliyorum hulku seviyorum olmaması kötü olmuş ayrıca bu wwhulk ve planet hulka iyice merak saldım

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayında civil war o zaman kaptan amerika 3 de olacak galiba ? ayrıca filmdede öyle olacaksa bu Crossbones kim özelliği nedir ? Ben daha çok hulk için izliyorum hulku seviyorum olmaması kötü olmuş ayrıca bu wwhulk ve planet hulka iyice merak saldım
Yukarıda yazdım ya, Captain America: Civil War, Kaptan Amerikanın üçüncü filmi işte.
Crossbones ise paralı asker. Çizgi romanda tabi ki. Captain America: The Winter Soldier'de S.H.I.E.L.D ekibinde.
WW Hulk ve Planet Hulk diğer süper kahramanların Hulk'u başka bir gezegene yollamasını, Hulk'un o gezegeni ele geçirip beraberindekilerle birlikte kendisini oraya gönderenler için dünyaya geri dönmesini konu alan seri.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yukarıda yazdım ya, Captain America: Civil War, Kaptan Amerikanın üçüncü filmi işte.
Crossbones ise paralı asker. Çizgi romanda tabi ki. Captain America: The Winter Soldier'de S.H.I.E.L.D ekibinde.
WW Hulk ve Planet Hulk diğer süper kahramanların Hulk'u başka bir gezegene yollamasını, Hulk'un o gezegeni ele geçirip beraberindekilerle birlikte kendisini oraya gönderenler için dünyaya geri dönmesini konu alan seri.

Hocam fazla soru soruyorum hakkınızı helal edin peki bu hulk zaten o doktor olan kişi sürekli nasıl o halde kalıyor kendi bünyesi yok mu oluyor ?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hocam fazla soru soruyorum hakkınızı helal edin peki bu hulk zaten o doktor olan kişi sürekli nasıl o halde kalıyor kendi bünyesi yok mu oluyor ?
Doktor fakat öncesinde radyasyon kaynaklı bir mutasyon geçiriyor ve bundan sonra her sinirlendiğinde veya heyecanlandığında Hulk'a dönüşüyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Doktor fakat öncesinde radyasyon kaynaklı bir mutasyon geçiriyor ve bundan sonra her sinirlendiğinde veya heyecanlandığında Hulk'a dönüşüyor.

Hocam bunu biliyorum zaten ama bunu o uzaya yolladıklarında insan haline dönüşmüyormu tekrar?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hocam bunu biliyorum zaten ama bunu o uzaya yolladıklarında insan haline dönüşmüyormu tekrar?
Sinirli olarak kaldığı sürece neden dönüşsün ki? Filmden hatırla Black Widow gelip elini uzatıyordu falan ancak o şekil insan formuna dönebiliyordu. Ki uzaya gönderdikleri için mutlu olmasa gerek değil mi? :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Sinirli olarak kaldığı sürece neden dönüşsün ki? Filmden hatırla Black Widow gelip elini uzatıyordu falan ancak o şekil insan formuna dönebiliyordu. Ki uzaya gönderdikleri için mutlu olmasa gerek değil mi? :)

Anladım hocam o zaman iş kaptan amerika 3 ile başlayacak acayip merak ediyorum kim beklicek o kadar.Teşekkür ederm sağ olun.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Aynen çok güzel olacak Civil War sabırsızlanıyorum şimdiden.

Aquila

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film tahminlerime gore gitmedi yaratıcı buldum son sahnelerde güzeldi. Captain America ya gıcık oldum birazda :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Filmi değerlendircek olursak benimde umduğum gibi olmadı ama güzeldi zaten filmi izleme nedenim iron man ve hulk