[video=youtube;y6aHF9S5Zsg]https://www.youtube.com/watch?v=y6aHF9S5Zsg[/video]Hazır konu açılmış iken filme gidenlere bile sorun var Türkçe dublaj iyi mi yoksa çokmu berbat.
Bende normalde dublajdan nefret ederim fakat bu film biraz haha gişesi bol vede popüler bir film olacağı için iyi yaparlar diye düşünüyordum.Ama ne yapalım mecburen de olsa Türkçe dublaja gireceğiz:glare:[video=youtube;y6aHF9S5Zsg]https://www.youtube.com/watch?v=y6aHF9S5Zsg[/video]
Berbat. Dublajdan nefret ederim zaten. Saat sabahın 11'ine altyazılı koymuşlar burada.
4 Film Civil War (İç Savas) İron Man ile Captan America Fikir ayrılığına düşüyor ve birbirleri savasıyor.Civil War da Hulk yok bildiğim kadar.Film sonunda belki planet hulka baglıyabilirler ama hulk telif halkları Universal'a ait oldugu için zor gibi gözüküyor.Thor gördüğü rüyada büyük ihtimal infinity war(Thanos ile savas) vurgu yapıyor zaten 2018-19 cıkacak.
3. film ''civil war'' Mayıs 2016 da cıkacak 4. film de 2 part halinde ''infinity war'' 2018-19 yılında cıkacak
Civil War 3 hulk olmayacak kesin.Thor da olmayabilir.Thor'un 3.filmi cıkcak Thor Ragnarok cıkacak bu yüzden olmayabilir.Diğerleri olacak Örümcek adam da olacak 3.filmde...Planet Hulk ise Hulk dünyaya zarar verdiği için iron man ,Dr strange,Black bolt bir tane daha vardı aklıma gelmedi ,Hulku bir uzay gemisine koyup baska bir gezegene gönderiyorlar.Orda gladyatör olarak dövüşür ve sonra kral olur. Sonra Uzay gemisi patlar ve gezegendeki herkes yok olur.Sonra Hulk intikam almak için dünyaya geri döner.İron man,Black Bolt,New avengers ,x-men ,ghost rider gibi marvel bir çok kahramanı döver.En sonda Sentry ile kavga eder,berabere kalir böyle devam ediyor.Çok uzun oldugu için bu seriler kısaca acıkladım.İnternette bulabilirsin bunlarla ilgili yazıları taavsiye ederim okumanı
Hulk yeni filmi Planet Hulk' ta olabilir baska bir solo film'de olabilir belli değil.Uzay olayı ise Civil War da geciyor.Planları o zaman atılıyor.Seneye belli olur hersey Civil War cıkmadan Hulk'un filmi gelmesi zor.Civil War dan sonra gelecek büyük ihtimal.Ama İnfinity War var 2018-19 cıkacak . Planet hulk olursa İnfinity War de olamaz.Hersey Civil War dan sonra belli olacak büyük ihtimal.Planet Hulk ve World War Hulk olarak google aratırsan bulursun serilerini. '' http://www.altevren.net/say-seri-ncelemeleri/marvel '' burda bütün serileri var.
Ant-Man - 17 Temmuz 2015
Captain America: Civil War - 6 Mayıs 2016
Doctor Strange - 4 Kasım 2016
Guardians of the Galaxy 2 - 5 Mayıs 2017
Thor: Ragnarok - 28 Temmuz 2017
Black Panther - 3 Kasım 2017
Avengers: Infinity War Part 1 - 4 Mayıs 2018
Captain Marvel - 6 Temmuz 2018
Inhumans - 2 Kasım 2018
Avengers: Infinity War Part 2 - 3 Mayıs 2019
Civil War adından da anlaşılacağı gibi İç Savaş yani Yenilmezlerin fikir ayrılığına düşmesi. Yenilmezler adına olumsuz sonuçlanan birkaç olaydan sonra ABD hükümeti bir yasa çıkarıyor, buna göre süper kahramanlar bildiğimiz kadrolu devlet memuru oluyor ve ihtiyaç olduğunda kullanılıyor. Tabi bunu herkes kabul etmiyor.
Kaptan Amerika tasarıya karşı çıkar ve beraberindekilerle birlikte Secret Avengers örgütünü kurar. Iron Man ve yandaşları tasarıyı kabul eder. Ve sonra olaylar gelişir, kapışırlar falan. En son Kaptan Amerika yanlış yaptığını düşünüp teslim olur. Ama mahkemeye götürülürken Crossbones tarafından suikaste uğrar ve ölür.
Hulk bu olayda yok. Thor da yok. Spider-Man çizgi romanda var ama filmde oynayacağı henüz kesinleşmedi ama olma ihtimali yüksek deniyor.
Tabi bunlar çizgi romanda gerçekleşen olaylar. Sinematik evren farklı.
Yukarıda yazdım ya, Captain America: Civil War, Kaptan Amerikanın üçüncü filmi işte.Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayında civil war o zaman kaptan amerika 3 de olacak galiba ? ayrıca filmdede öyle olacaksa bu Crossbones kim özelliği nedir ? Ben daha çok hulk için izliyorum hulku seviyorum olmaması kötü olmuş ayrıca bu wwhulk ve planet hulka iyice merak saldım
Yukarıda yazdım ya, Captain America: Civil War, Kaptan Amerikanın üçüncü filmi işte.
Crossbones ise paralı asker. Çizgi romanda tabi ki. Captain America: The Winter Soldier'de S.H.I.E.L.D ekibinde.
WW Hulk ve Planet Hulk diğer süper kahramanların Hulk'u başka bir gezegene yollamasını, Hulk'un o gezegeni ele geçirip beraberindekilerle birlikte kendisini oraya gönderenler için dünyaya geri dönmesini konu alan seri.
Doktor fakat öncesinde radyasyon kaynaklı bir mutasyon geçiriyor ve bundan sonra her sinirlendiğinde veya heyecanlandığında Hulk'a dönüşüyor.Hocam fazla soru soruyorum hakkınızı helal edin peki bu hulk zaten o doktor olan kişi sürekli nasıl o halde kalıyor kendi bünyesi yok mu oluyor ?
Doktor fakat öncesinde radyasyon kaynaklı bir mutasyon geçiriyor ve bundan sonra her sinirlendiğinde veya heyecanlandığında Hulk'a dönüşüyor.
Sinirli olarak kaldığı sürece neden dönüşsün ki? Filmden hatırla Black Widow gelip elini uzatıyordu falan ancak o şekil insan formuna dönebiliyordu. Ki uzaya gönderdikleri için mutlu olmasa gerek değil mi?Hocam bunu biliyorum zaten ama bunu o uzaya yolladıklarında insan haline dönüşmüyormu tekrar?
Sinirli olarak kaldığı sürece neden dönüşsün ki? Filmden hatırla Black Widow gelip elini uzatıyordu falan ancak o şekil insan formuna dönebiliyordu. Ki uzaya gönderdikleri için mutlu olmasa gerek değil mi?![]()