Yenilenmiş ıphone 11 pro max mi yoksa sıfır iphone 12 mi?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
pro max büyük ekran olması tercih sebebim olduğu için böyle bir karşılaştırma yapmak istedim.ikisinin fiyatları aynı.pro max in 1 yıl garantisi var.pil sağlığı nedir bilmiyorum ama yüde 90 yazıyor.birde bazı ikinci el modellerde face id çalışmıyor yazıyor.bu ne işe yarıyıor.daha önce ios hiç kullanmadım
sadece büyük ekrandan dolayı telefon alma sebebi olamaz .siz olsanız hangi modeli tercih ederdiniz.

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,403
Tartışmaya kapalı bir konu bence. Tabi ki de sıfır 12. Bu arada Faceid; telefon kilidini açmaya yarayan güvenlik yöntemi. Yüzüne bakıp telefon kilidini açıyor işte.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
iPhone 12 olması daha mantıklı. İkinci el ürünlerde kimi cihazlar camı kırılıyor tekrar taktırılan olunca da face id çalışmıyor. Veya bazı ülkelerde yasak olduğundan yurtdışından getirtilmiş cihaz oluyor.

Reaksiyon puanı
4
pro max büyük ekran olması tercih sebebim olduğu için böyle bir karşılaştırma yapmak istedim.ikisinin fiyatları aynı.pro max in 1 yıl garantisi var.pil sağlığı nedir bilmiyorum ama yüde 90 yazıyor.birde bazı ikinci el modellerde face id çalışmıyor yazıyor.bu ne işe yarıyıor.daha önce ios hiç kullanmadım
sadece büyük ekrandan dolayı telefon alma sebebi olamaz .siz olsanız hangi modeli tercih ederdiniz.
Face id yüz tanıma knk ip 12 al bence

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Face ID çalışmayan iPhone modelleri daha önce servis dışında işlem görmüş, ve yan sanayi parça takılması yüzünden veya berbat işçilikten bozulursa çalışmıyor.

Eğer alacağınız 11 Pro Max sorunsuzsa bence 11 Pro Max alın. Ekran büyüklüğü önemli demişsiniz , pil olarak da 11 Pro Max çok daha iyi 12'den. Dediğim gibi temizse 11 Pro Max alın.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Batarya performansı,telephoto lens ve ekran büyüklüğü senin için önemli ise 11 Pro max;Daha güçlü işlemci,dolby vision hdr video,bütün kameralarda gece modu,daha kaliteli ekran ve 1yıl daha güncel olması senin için önemli ise 12 almanı tavsiye ederim.

Reaksiyon puanı
6,380
Ekran büyüklüğü gerçekten çok önemliyse, istediğini 11 Pro Max'in temizliğinden ve çalışmasından emin olup 11'i alın derim. Daha büyük bi ekran çok daha iyi batarya performansı var 11'de. Emin değilseniz 11 Pro Max'in temizliğinden 12'de sizi üzecek bir cihaz değil ama.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Tartışmaya kapalı bir konu bence. Tabi ki de sıfır 12. Bu arada Faceid; telefon kilidini açmaya yarayan güvenlik yöntemi. Yüzüne bakıp telefon kilidini açıyor işte.
ben samsungda yüz tanıma ile ekran kilidi açmaya çalışıyorum ama bazen takılıyor.neden acaba.gerçi çokta önemli değil
iPhone 12 olması daha mantıklı. İkinci el ürünlerde kimi cihazlar camı kırılıyor tekrar taktırılan olunca da face id çalışmıyor. Veya bazı ülkelerde yasak olduğundan yurtdışından getirtilmiş cihaz oluyor.

Face ID çalışmayan iPhone modelleri daha önce servis dışında işlem görmüş, ve yan sanayi parça takılması yüzünden veya berbat işçilikten bozulursa çalışmıyor.

Eğer alacağınız 11 Pro Max sorunsuzsa bence 11 Pro Max alın. Ekran büyüklüğü önemli demişsiniz , pil olarak da 11 Pro Max çok daha iyi 12'den. Dediğim gibi temizse 11 Pro Max alın.
karşılaştırma da ikisininde mah gücü 3500 yazıyor.yanlış mı?
Batarya performansı,telephoto lens ve ekran büyüklüğü senin için önemli ise 11 Pro max;Daha güçlü işlemci,dolby vision hdr video,bütün kameralarda gece modu,daha kaliteli ekran ve 1yıl daha güncel olması senin için önemli ise 12 almanı tavsiye ederim.
batarya ,ekran büyüklüğü ,ses ,kamera önemli.ama telephoto,lens ne işe yarıyor bilmiyorum.öğrenmem lazm
Ekran büyüklüğü gerçekten çok önemliyse, istediğini 11 Pro Max'in temizliğinden ve çalışmasından emin olup 11'i alın derim. Daha büyük bi ekran çok daha iyi batarya performansı var 11'de. Emin değilseniz 11 Pro Max'in temizliğinden 12'de sizi üzecek bir cihaz değil ama.
kozmetik durumu mükemmel yazıyordu.pil sağlığı yüzde 90
ama malesef sepete ekledikten sonra ürün kalmamış gözüküyor
büyük ihitmalle ben konuyu açtıktan sonra satıldı.

iphone 12 tasarımı daha güzel ama ekranı en az 6.3 olsa güzel olacaktı
şuanki telefon 6.3.daha küçük ekrana alışamam diye çekimser kalıyorum

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
ben samsungda yüz tanıma ile ekran kilidi açmaya çalışıyorum ama bazen takılıyor.neden acaba.gerçi çokta önemli değil

batarya ,ekran büyüklüğü ,ses ,kamera önemli.ama telephoto,lens ne işe yarıyor bilmiyorum.öğrenmem lazm

Telephoto lens iPhonelarda zoom ve çok iyi portre performansı sunar.İphone 12 de 5x digital zoom varken 11 Pro max de 2x optik 10x digital zoom var.11 Pro max telephoto lens sayesinde arka plan derinliğini profesyonel makinalar gibi çok iyi yapıp 12 ye göre daha iyi portre fotoğraflar çekebiliyor.11 Pro max batarya tarafındada 12 den daha iyi.Şu anda iPhonelar arasında 13 Pro Maxden sonra en iyi batarya performansı 11 Pro max de.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Telephoto lens iPhonelarda zoom ve çok iyi portre performansı sunar.İphone 12 de 5x digital zoom varken 11 Pro max de 2x optik 10x digital zoom var.11 Pro max telephoto lens sayesinde arka plan derinliğini profesyonel makinalar gibi çok iyi yapıp 12 ye göre daha iyi portre fotoğraflar çekebiliyor.11 Pro max batarya tarafındada 12 den daha iyi.Şu anda iPhonelar arasında 13 Pro Maxden sonra en iyi batarya performansı 11 Pro max de.
ben profesyonel fotoğrafçı değilim. ama video çekimlerimde zoom işime yarar
bu konuda acaba en iyi çekim yapan telefon hangisi?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
ben profesyonel fotoğrafçı değilim. ama video çekimlerimde zoom işime yarar
bu konuda acaba en iyi çekim yapan telefon hangisi?
Videoda zoom olayı 11 Pro max de daha iyi ama 12 dolby vision hdr video çekebiliyor.Kalite önemli ise 12;zoom önemli ise 11 Pro max almalısın.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Yenilenmiş cihazlara ben şahsen güvenmiyorum. Örneğin belki de o cihazın ekranı kırıldı ve yan sanayi bir ekran takıldı, bilemezsiniz. Resmi distrübitörlerin yenilediği cihazlar hariç olmak üzere normal piyasa fiyatının bir tık altına satılan yenilenmiş telefonlardan uzak durulmalı. Siz iPhone 12'yi tercih edin. Emin olun üzmez.

Reaksiyon puanı
6,380

1-Takılması çok normal spesifik ve önemli bir nedeni yoktur büyük ihtimalle.
2- 12 2800 küsür mAh boyutunda bi bataryaya sahip 11 Pro Max ise 3969 mAh boyutnda.
3- Telephoto lens kısaca portre fotoğraf çekmenizi sağlar. Büyük lenslerdir bu sayede alan derinlikleri çok genşitir ve arkayı en iyi şekilde bulanıklaştırırlar. Zoom konusunda da etkileri var ayrıca.
4- Sanırım Apple'ın ortalamanın biraz altında ekran büyüklükleri kullanması, son 2 yıldaki çıkardığı küçük bpyutlu telefonlarla elde ettiği satış başarısından kaynaklanıyor.

yucelxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Telefon yenilenirken nasıl yenilemeiş kim yenilemiş yenilenmeuen parçalar ne kadar saglam ? Gibi sorular olmasın diye sıfır tercih edin

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,403
Pro Max'i bilmem ama leaksapple'a göre 14 çıktıktan sonra Apple 11 serisini iptal edecekmiş.

salihaktan_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
543
Abicim iphone 12'yi al rahatına bak ya.