Dilara Kaya
Profesör
İkisi de üst seviye telefon, videoda da karşılaştırma yapılmış peki siz ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz? iPhone 11 mi? Huawei P30 Pro mu?
İkisinide almazdım.İkisi de üst seviye telefon, videoda da karşılaştırma yapılmış peki siz ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz? iPhone 11 mi? Huawei P30 Pro mu?
11 tercih ederimİkisi de üst seviye telefon, videoda da karşılaştırma yapılmış peki siz ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz? iPhone 11 mi? Huawei P30 Pro mu?
Bu da farklı bir bakış açısı mantıklıİphone 11'i satmak daha kolay. 3 sene rahat kullanılır.
iPhone 11 tercih ederdim.İkisi de üst seviye telefon, videoda da karşılaştırma yapılmış peki siz ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz? iPhone 11 mi? Huawei P30 Pro mu?
Bu da farklı bir bakış açısı mantıklı![]()
İkisi de üst seviye telefon, videoda da karşılaştırma yapılmış peki siz ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz? iPhone 11 mi? Huawei P30 Pro mu?
Iphone 11 otomatik modda daha doğal çekiyor bu doğru ama android cihazlarda pozlama yapılırsa iPhone daki renk doğruluğunu verebiliyor.iphone 11 daha şık , daha akıcı , ios işletim sistemi ve kamerası daha doğa ve renkleri doğru gösteriyor. çünkü android kameralarda insan yüzünü bebekleştirme sorunu var
P30 Proİkisi de üst seviye telefon, videoda da karşılaştırma yapılmış peki siz ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz? iPhone 11 mi? Huawei P30 Pro mu?