• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni Yıl Hediyesi 10 Adet Shiftdelete.net Uzantılı E-Posta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben işimi garantiye alayım :P
Abi ben Beratcan Taştepe@... olarak alabilirmiyim (bana çıktı ise) :D

nasıl üye oldun buraya doğru söyle :)

mail adresinizde boşluk ve türkçe karakterleri kullanamazsınız. Beratcan Taştepe@ yerine beratcantastepe@ olur

düşünceniz yeter ama istemiyorum karizma değil işlevi önemli olan bu kafada ancak bu kadar çıkıyor (=
Allah hepinize bu gün ve her gün sağlıklı ve mutluluk dolu günler bahşetsin (=

Pesimist abi haklısında üst üste 5 kere siteden banlandıktan sonra yemin ederim üye olmak korku içinde geçer oldu o yüzden kaydolmuyorum aslında bir yetkili tel nosunu verse iletişime geçsem ilk banlanma sebebim tamam haksızdım ama soffetttirmek için açtığım hesaplardı.

bende kazandım ve adresim tabikide ultrAslan@.... istiyorum özelliklede A harfi büyük olsun:)

nasıl üye oldun buraya doğru söyle :)

mail adresinizde boşluk ve türkçe karakterleri kullanamazsınız. Beratcan Taştepe@ yerine beratcantastepe@ olur
Mesaj Düzenlenmiştir :mrgreen::mrgreen:

Üye adımıza mı açılacak yoksa sonradan düzenleme yapılabilecek mi ?

Abi benim 2 ekmek vardı, unutmadın beni değil mi :D

istiyorum " çok mu aleni oldu ne :D"

istedim vermediler sen 44.sün dediler :D

[MENTION=376]pesimist[/MENTION] abi yokmu bir şans Üye olup yorum yapmak istiyorum ancak önceleri banlandığım için bu sefer multiden yeni hesabımda banlanıyor ne olacak benim bu halim ?

Kazanan tüm arkadaşlarla Ö.M yoluyla iletişime geçeceğim... Buradan mail adresi belirtmeniz bir şey değiştirmiyor arkadaşlar... Öpüyorum sizi :)

Ben İstemiyorum.(Diyeyim Bari):mrgreen:
Zaten geç kalmışım peh.:P:laugh:

Abi benim 2 ekmek vardı, unutmadın beni değil mi :D

:D

[video=youtube;Mbb3GGc39HE]http://www.youtube.com/watch?v=Mbb3GGc39HE[/video]

Konuyu fazla sulandırmayalım neyse ahahaha. :D

Ya bilmiyorum neden böyle yapıyorsunuz ama 2 sene kaldı ünüversiteyi kazandığım ilk sene (Allah nasip ederse) Sdn ofisini ziyarete geleceğim. :) Sen oralarda mısın [MENTION=376]pesimist[/MENTION] :D Belki karşılaşırız :) :)

Bir itirafta bulunayım.

3,5-4 sene önce ben de böyle bir konu sayesinde ShiftDelete.Net uzantılı bir e-posta hesabı kazanmıştım. :D

Bir itirafta bulunayım.

3,5-4 sene önce ben de böyle bir konu sayesinde ShiftDelete.Net uzantılı bir e-posta hesabı kazanmıştım. :D
Sanırım işte o saatten sonra postu sermişsin SDN'ye, bir daha da kaldırabilen olmamış. :D

abi on tane az değil mi yahu :D

Bir itirafta bulunayım.

o zaman sana bır daha vermek olmaz onun yerıne ben alayım :D:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...