eo93
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 14
Su an hala sadece Kırıkkale de dağıtılıyor
Gayet güzel bence. Küçük, rahat taşınabilir, eski kimlikler gibi kenarları soyulmuyor ve tek renk. Ben beğendimo değilde Mülteci Kartlarına benzemiyor mu ? Renksiz ve itici.
Göreceli tabiGayet güzel bence. Küçük, rahat taşınabilir, eski kimlikler gibi kenarları soyulmuyor ve tek renk. Ben beğendim
Tam 1 ay önce kardeşimide alıp götürdüm başvuru yaptık, onunki YGS/LYS sınavına girecek yaşta olduğu için(15-17 dediler) öncelikli olarak 1 haftada basıldı ve elimize ulaştı ama aynı tarihte başvurmama rağmen benimki hala başvuru aşamasında gözüküyor. Hele ki bizim peder bey başvuru yapalı 1,5 ay oldu ses soluk yokKartı alan varmı
Tam 1 ay önce kardeşimide alıp götürdüm başvuru yaptık, onunki YGS/LYS sınavına girecek yaşta olduğu için(15-17 dediler) öncelikli olarak 1 haftada basıldı ve elimize ulaştı ama aynı tarihte başvurmama rağmen benimki hala başvuru aşamasında gözüküyor. Hele ki bizim peder bey başvuru yapalı 1,5 ay oldu ses soluk yok
Evet gönderim taarihi hiç belli değil bir süre de vermiyorlar zaten, bence sen başvuru yapma sonra askerdeyken olaylar karışır elindeki kimlik iptal olur diğerini alman gerekir filan, DH'deki konuyu takip ediyorum da 90 gündür bekleyen de var 2 ayda teslim alanda var. Bence sen askerlikten sonraya bırak hem yoğunluk azalırHım ne zaman yolluyacakları belli olmuyor o zaman ben askerden sonra alayım en iyisi
Evet gönderim taarihi hiç belli değil bir süre de vermiyorlar zaten, bence sen başvuru yapma sonra askerdeyken olaylar karışır elindeki kimlik iptal olur diğerini alman gerekir filan, DH'deki konuyu takip ediyorum da 90 gündür bekleyen de var 2 ayda teslim alanda var. Bence sen askerlikten sonraya bırak hem yoğunluk azalır
AYNENHiç acelem yok. Ben hala 4.5 g'ye geçmedim, kimliği mi değiştireceğim
aynen öyle internet üzerinden almak bile kolayYeni kimlik için 2019 da aldığım randevulardan ancak 3.randevu da başvuruyu yapabildim. Ve o randevuları 2 veya 2 ay sonrasına alabilmiştim. Şu an randevular hemen ertesi güne veriliyor ve ertesi gün veya 2 gün gibi kısa süre de kimlik teslim ediliyor.