yavuz_4106
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 51
Ben klavye'ye dokunana kadar bitmiş 

Ben işimi garantiye alayım![]()
Abi ben Beratcan Taştepe@... olarak alabilirmiyim (bana çıktı ise)![]()
:mrgreen::mrgreen: Hep böyle oluyorSen kazana düştün.![]()
Mesaj Düzenlenmiştir :mrgreen::mrgreen:nasıl üye oldun buraya doğru söyle
mail adresinizde boşluk ve türkçe karakterleri kullanamazsınız. Beratcan Taştepe@ yerine beratcantastepe@ olur
sonra sdn mail sistemini hackledim demeyesin![]()
bende kazandım ve adresim tabikide ultrAslan@.... istiyorum özelliklede A harfi büyük olsun![]()
Abi benimkisi beratcantastepe@ olacak dimi daha fazla havam olur (Kazandıysam)Hayatında hiç büyük harfi küçük harfi olan bir mail adresi gördün mü?![]()
@pesimist abi yokmu bir şans Üye olup yorum yapmak istiyorum ancak önceleri banlandığım için bu sefer multiden yeni hesabımda banlanıyor ne olacak benim bu halim ?
Abi benim 2 ekmek vardı, unutmadın beni değil mi![]()
Hayatında hiç büyük harfi küçük harfi olan bir mail adresi gördün mü?![]()
Sanırım işte o saatten sonra postu sermişsin SDN'ye, bir daha da kaldırabilen olmamış.Bir itirafta bulunayım.
3,5-4 sene önce ben de böyle bir konu sayesinde ShiftDelete.Net uzantılı bir e-posta hesabı kazanmıştım.![]()
Sanırım işte o saatten sonra postu sermişsin SDN'ye, bir daha da kaldırabilen olmamış.![]()
Benn
Hediye ederim başkasına![]()
o zaman sana bır daha vermek olmaz onun yerıne ben alayımBir itirafta bulunayım.
3,5-4 sene önce ben de böyle bir konu sayesinde ShiftDelete.Net uzantılı bir e-posta hesabı kazanmıştım.![]()