- Reaksiyon puanı
- 9,165
Merhabalar.Yeni yazıcı aldık ve kullanmayı ve kurmayı bilmiyorum.Sizce nasıl kurabilirim.Bana yardımcı olabilecek birisi var mı?
Kardeş yazıcının adını aratarak programını inrceksin kalan talimatları zaten program verirMerhabalar.Yeni yazıcı aldık ve kullanmayı ve kurmayı bilmiyorum.Sizce nasıl kurabilirim.Bana yardımcı olabilecek birisi var mı?
Çıktı.Kurdum.Çalışıyor.İçinden kurulum için CD çıkmadı mı?
Yardımcı olduysam ne mutlu.Çıktı.Kurdum.Çalışıyor.
Öyle bir şey olması şu an zor bitmeyen kartuş biraz hayal gibi.@isyankar42 @Ahmethz @Speedster Tamam arkadaşlar.Yardımınız için teşekkürler.Yazıcımın kurulumunun nasıl olduğunu youtube'de buldum.Bir de bitmeyen kartuşlu yazıcı ne demek?
Var.İnternette araştırma yaparak kurdum ve çalıştırdım.Yani kullanabiliyorum?Bir de bitmeyen kartuşlu yazıcı ne demek?Bunun kullanim kilavuzu yok mu?
Üzerinde bitmeyen kartuşlu yazıcı yazıyor.Bir de kartuş ne demek kısaca bahseder misiniz?Öyle bir şey olması şu an zor bitmeyen kartuş biraz hayal gibi.
İçinde mürekkep olan kutu.Üzerinde bitmeyen kartuşlu yazıcı yazıyor.Bir de kartuş ne demek kısaca bahseder misiniz?
Şu an yazıcının yan tarafında bir yer var.Orada mürekkep var.Bazı renkler ve siyah renkli sıvılar var.Galiba bunlar mürekkep.Bir de yazıcımda tarayıcı özelliği var.Şimdi ben bir fotoğrafı veya bir şeyi taratırsam bilgisayar ortamına aktarabilir miyim ve bilgisayara aktarabilirsem nasıl aktarabilirim?İçinde mürekkep olan kutu.
Evet onlar mürekkep.İkinci soruna gelirsek evet bilgisayar ortamına aktarabilirsin.Şu an yazıcının yan tarafında bir yer var.Orada mürekkep var.Bazı renkler ve siyah renkli sıvılar var.Galiba bunlar mürekkep.Bir de yazıcımda tarayıcı özelliği var.Şimdi ben bir fotoğrafı veya bir şeyi taratırsam bilgisayar ortamına aktarabilir miyim ve bilgisayara aktarabilirsem nasıl aktarabilirim?
Peki direkt olarak yazıcıyı bilgisayara bağlasam ve sonra taratacağım şeyi taratsam bilgisayarda gözükür mü?Bir de yardımınız için teşekkürler.Evet onlar mürekkep.İkinci soruna gelirsek evet bilgisayar ortamına aktarabilirsin.
Tank dediğiniz yanında duran içinde sıvı olan parça ise evet var.Bir de şu videodaki yazıcının aynısı.Video-->Yazıcı tanklı mı
O tank sizinde zamanla fark edebileceğiniz gibi bitiyor ama dolumu çok ucuzTank dediğiniz yanında duran içinde sıvı olan parça ise evet var.Bir de şu videodaki yazıcının aynısı.Video-->
Yazıcı şu an için güzel.Tank dediğiniz şey üstteki videoda bulunan yazıcının yanındaki kutu ise bizim aldığımızda kutunun içinden çıktı.Hocam yazıcıyı aldığınız linki atabilir misiniz?
Canon pixma e484 ün hepsinin yanında tank geliyor mu ? Hepsiburada da incelediğimde tankını göremedim eğer hepsinde tanklı geliyorsa baya indirimli bir yerden hemen siparişini verecem.
Üzerinde bitmeyen kartuşlu yazıcı yazıyor.Bir de kartuş ne demek kısaca bahseder misiniz?