S
SDN Okuru
SDN Okuru
hocam cwm dediğiniz ne root ve bootladeri anladım ve yaptım ama cwm ne onu bilmiyorum şöyle en başından anlatırsanız çok iyi olur herkese teşekkürler...
sony canımdan bezdirdi sattım. bence android dünyasında telefon kullanacaksan galaxy serisi kullanacaksın yoksa güncellemeyi unutSony candır aşktır bir kıza seni seviyorum demektir![]()
hocam cwm dediğiniz ne root ve bootladeri anladım ve yaptım ama cwm ne onu bilmiyorum şöyle en başından anlatırsanız çok iyi olur herkese teşekkürler...
cwm dediğim recovery. eğer yoğun istek varsa sıfırdan kurulumlu anlatım yapabilirim?
Sony candır aşktır bir kıza seni seviyorum demektir![]()
saol şimdi indi bnmkiside 3-4 saattir anca indi modem falan güncelledim firefox kurdum modeme reset attım falan oldu biri bi işe yaradıTIKLA DİREK İNDİR üstad sorunsuz iniyor idm yada diger ındırme programları ile
Xperia s e nasıl yüklenmiş yokki türkiyede ?
sonunda beklenen an geldi ve çattı
hocam sıfırdan anlatmak zorlarsa forumdaki konulardan şu adımlları yapın diye linklesen süper olur bnde yeniyim bu konuda 0dan rom root yüklüccem bndeJB bekliyodum