YENİ Xperia S full çalışan Jelly Bean 6.2.B.0.197 Sızdırıldı!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam cwm dediğiniz ne root ve bootladeri anladım ve yaptım ama cwm ne onu bilmiyorum şöyle en başından anlatırsanız çok iyi olur herkese teşekkürler...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hocam cwm dediğiniz ne root ve bootladeri anladım ve yaptım ama cwm ne onu bilmiyorum şöyle en başından anlatırsanız çok iyi olur herkese teşekkürler...

cwm dediğim recovery. eğer yoğun istek varsa sıfırdan kurulumlu anlatım yapabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
andoid3 hocam bana yardım, bluetooth hala çalışmıyor orjinal apk sını buldum onu yükledim hala aynı.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
U'ya port etmişler olmamış adamlar haklıymış ama Sola işini hala kimse çözemedi :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
u sola olmuyor deseler anlarımda ben asıl go nasıl oluyor onu çözemedim.

gusti7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia s e nasıl yüklenmiş yokki türkiyede ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
walla çok iyi olr hocam şöyle kurulumu baştan anlatırsan root tamam bnm bootloaderde sorun çıkıyo şimdiden teşekkürler.

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sonunda beklenen an geldi ve çattı :D
cwm dediğim recovery. eğer yoğun istek varsa sıfırdan kurulumlu anlatım yapabilirim?

hocam sıfırdan anlatmak zorlarsa forumdaki konulardan şu adımlları yapın diye linklesen süper olur bnde yeniyim bu konuda 0dan rom root yüklüccem bnde :) JB bekliyodum

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefonun 6.1.A.2.55te olması problem yaratır mı?

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler dosyayı indiripte başka bir yerde paylaşabilecek biri var mı? sürekli indirmede problem çıkıyor yada elinde başka link olan

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

Xperia s e nasıl yüklenmiş yokki türkiyede ?

sonunda beklenen an geldi ve çattı :D

hocam sıfırdan anlatmak zorlarsa forumdaki konulardan şu adımlları yapın diye linklesen süper olur bnde yeniyim bu konuda 0dan rom root yüklüccem bnde :) JB bekliyodum

buyurun :)
http://forum.shiftdelete.net/sony/317593-sony-xperia-s-jellybean-4-1-2-yukleme-detayli-anlatim.html

RS.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler yorumlarınızı alabilirmiyim ? Ben kullanıyorum suan , şarj konusunda çok azıcık bir iyileşme gördüm sanki , performans ve hız olarak tam net bişey söyleyemem ama ICS den daha iyi olduğu kesin , kameraya diyecek birşey yok zaten , ses kalitesi de artmış , bide bu sızdırma rom düşünün resmi çıkışında daha iyi olucak , sony bekletiyor da bişey biliyormuş demekki , hadi hayırlısı :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herşey iyi herşey güzel herşey hoş ama video kalitesi yüzde 60 70 azalmış denilebilir. ajayib bi ruh haline girdim resmen. :)

sedali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
romu yükledim gayet stabil çalışıyor.. yalnız ekran çok fazla pil yiyor nedendir bi bilgisi olan var mı %89 pil tüketiyor ekran

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir Sony hayranı ve severi olarak bu Jelly Bean gücellmesi beni bile sıktı artık. Her zaman arkasında olduğum Sony güncelleme konusunda bu kadar mı pasif kalır. Üstelik Amiral gemisi olan modellerini en sona bırakıyor. Amaç ne anlamış değilim. Mayıs ayı sonu dedi Mayıs çıkacak daha birşey yok. Artık bir açıklama gelir yakında yaz sonu Jelly Bean hazır diye. Keşke hiç vermeyecem deseydi de root yapıp uygun bir rom arayışına girseydik. Zaten geelcek diye orjinallik bozulmasın dedik iyi halt ettik. Dünya devi bir firmada böyle yaparsa artık gerisini siz hesap edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en iyisi satıp nexus alacan arkadaş :) ilgilenen varsa xperia s 1 ay kullandım temiz :D

könig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildirim yerinde wifi bluetooth parlaklık felan olur inşallah holo teması olsun bide mavi şarj felan hastasıyız :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bu bot kılıdı nedır veya kısacası benım telefon turksel romlu derleme numarası 6.1.A.2.45 sımdı ben bunu nasıl yukseltecem .cıhaz guncel dıyor sırasıyla yapacaklarımı yazabılırmısınız sımdıden tesekkur ederım.