- Reaksiyon puanı
- 6,404
Düşünsenize Asusun Msi en iyi pcsinde Xp çalışıyoAdamlar ondan desteği kestiler. Salak değiller herhalde
Düşünsenize Asusun Msi en iyi pcsinde Xp çalışıyoAdamlar ondan desteği kestiler. Salak değiller herhalde
Kuruluyor 64 biti. Universal RAID ya da AHCI Driver i ile Legacy varsa BIOS ta olur.Düşünsenize Asusun Msi en iyi pcsinde Xp çalışıyo
İnan bana o yüzden hep Ryzen ve İntelin Haswell Seriden sonrakı sistemlerine gıcık oldum.Düşünsenize Asusun Msi en iyi pcsinde Xp çalışıyo
Şimdiki monitörlere Windows 7 felan yakışmıyor mesela. Kimse 10 yıllık OS a destek sunmaz kolay kolay. Gerçi Sandy Bridge lerde XP desteği var komple.İnan bana o yüzden hep Ryzen ve İntelin Haswell Seriden sonrakı sistemlerine gıcık oldum.
Ya adamlar istediği işletim sistemini kullanır size ne abi? Yok illa Win 10 olmalıymış neymiymiş güncelmiş güvenliymiş.
Bir sistem ki HDD de stabil ve performanslı çalışamıyorsa afedersiniz ama bir güzel söz söylerdim ban atarlar şimdi hiç söylemiyim boşuna ban yemiş olurum.
Yakışmıyor demekle bitmezki. Temalarla filan şekillendiririz. Yeterki destek versinler.Şimdiki monitörlere Windows 7 felan yakışmıyor mesela. Kimse 10 yıllık OS a destek sunmaz kolay kolay. Gerçi Sandy Bridge lerde XP desteği var komple.
Senin düşüncen yanlış. Sende onların yerinde olsan büyuk ihtimalle aynı şeyi uygulardın. Birde Haswell çöp oldu bile. 4.Nesil Ryzenler varken.Yakışmıyor demekle bitmezki. Temalarla filan şekillendiririz. Yeterki destek versinler.
Sanırım ben bundan sonra son nesil sistem filan dizmem. Maksimum Haswell e kadar çıkabilirim. Özgürlük adına yani.
En sağlam bir orta şeker Haswell laptop alıp SSD taktımmı Linux Mint'le yoluma devam ederim.
Bıktım Windows dayatmalarından.
Directx12 dediler oda tırt çıktı. Daha neler bahane getirdiler olmadı en sonunda dayatma çözüm oldu kullanıcılara sevdirmek için.
Zaten DX 12 ler Mantle tabanlı olduğundan kimse beklentiye girmedi bende dahil.Yakışmıyor demekle bitmezki. Temalarla filan şekillendiririz. Yeterki destek versinler.
Sanırım ben bundan sonra son nesil sistem filan dizmem. Maksimum Haswell e kadar çıkabilirim. Özgürlük adına yani.
En sağlam bir orta şeker Haswell laptop alıp SSD taktımmı Linux Mint'le yoluma devam ederim.
Bıktım Windows dayatmalarından.
Directx12 dediler oda tırt çıktı. Daha neler bahane getirdiler olmadı en sonunda dayatma çözüm oldu kullanıcılara sevdirmek için.
Ben güncellemiyorum. Böyle stabil performanslı kullanırım.Hala güncelleme diyen var! Her zaman en güncel işletim sistemi daha iyidir yavaşlama hurafe güncelleyin windows'u,os x'i,linux mint'i!
Kingston u aldın mı?Ben güncellemiyorum. Böyle stabil performanslı kullanırım.
Fiyat uçtu hevesten düştüm. Galiba ucuzundan Gigabyte 120 gb alıcam. Yanınada Wd green 500 gb hdd çekerim.Kingston u aldın mı?