Yeni Telefon Bütçe 800-900

casper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeni telefoon alıcam 800-900 lira civarları tavsiyeleriniz varmıEkli dosyayı görüntüle 13024. ayrıca kendime bi liste yaptım bu listede hangilerini kesinlikle tavsiye etmessiniz benim aklımda LG G4c var sonra gm android one geliyo siz nedersiniz çok arada kaldım

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Turkcell'in ve Vodofone'un cihazlarına bakmanda yarar var onun dışında saf android deneyimi istiyorsan General Mobile 4G aklıma gelen ilk cihazlar :)

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kesinlikle General Mobile 4G. Bu arada General Mobile 4G, 32GB'a kadar SD kart destekliyor diye biliyorum.
Mutlaka General Mobile 4G'yi tercih etmelisin. Mutlaka.

casper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell'in ve Vodofone'un cihazlarına bakmanda yarar var onun dışında saf android deneyimi istiyorsan General Mobile 4G aklıma gelen ilk cihazlar :)
dediğim gibi turkcell gibi markalardan uzak duruyorum. GM 4g hakkında daha fazla ne dersin güzelmi telefon

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesinlikle General Mobile 4G. Bu arada General Mobile 4G, 32GB'a kadar SD kart destekliyor diye biliyorum.
Mutlaka General Mobile 4G'yi tercih etmelisin. Mutlaka.
kullanmışlığın oldumu kardeşim son 2 günde araştırma yapıyorum ve öneren çok var tabi 4g özelliğide baya güzel lg g4c le karşıllaştırsan nasıl sonuç çıkar

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
dediğim gibi turkcell gibi markalardan uzak duruyorum. GM 4g hakkında daha fazla ne dersin güzelmi telefon

kullanmışlığın oldumu kardeşim son 2 günde araştırma yapıyorum ve öneren çok var tabi 4g özelliğide baya güzel lg g4c le karşıllaştırsan nasıl sonuç çıkar
5MP flaşlı ön kamera, 13MP arka kamera, 2GB RAM, 2 yıl boyunca AndroidOne desteği, şık tasarım ve uygun fiyat.
Seçimini kesinlikle General Mobile 4G'den yana kullanmalısın.

casper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5MP flaşlı ön kamera, 13MP arka kamera, 2GB RAM, 2 yıl boyunca AndroidOne desteği, şık tasarım ve uygun fiyat.
Seçimini kesinlikle General Mobile 4G'den yana kullanmalısın.
aklımı çeldin galiba ama 2 yıl Android One desteği noluyo 2yıl sonra bu destek bitince ne olucak

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
aklımı çeldin galiba ama 2 yıl Android One desteği noluyo 2yıl sonra bu destek bitince ne olucak
2 yıl AndroidOne desteği demek şu oluyor:
Android M üzerinden örnek vereyim.
Android M'ye ilk güncellemeyi Google'ın Nexus serisi yapacak. GM 4G'de de 2 yıl Android One desteği olduğu için, güncellemeri Google tarafından Nexus serisi ile aynı zamanda alabileceksin. Yani daha Samsung'un, LG'lerin, Sony'lerin ₺2000'lik telefonlarından önce Android M'ye güncelleme yapabileceksin.

casper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 yıl AndroidOne desteği demek şu oluyor:
Android M üzerinden örnek vereyim.
Android M'ye ilk güncellemeyi Google'ın Nexus serisi yapacak. GM 4G'de de 2 yıl Android One desteği olduğu için, güncellemeri Google tarafından Nexus serisi ile aynı zamanda alabileceksin. Yani daha Samsung'un, LG'lerin, Sony'lerin ₺2000'lik telefonlarından önce Android M'ye güncelleme yapabileceksin.
özellikleri harika peki kullanışı nasıl estetik mi

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5

O fiyat için performanslı cihaz güncelleme desteğide her zaman gelir sonuçta arkasında Google var. Fakat incelemelerde anteni ile ilgili sorundan bahsediyorlar test cihazına özelde olabilir ya da gerçektende olabilir bir kullanmanızda yarar var .

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
ben şahsen 900tl civarına lg g2 32gb 2. el almayı planlıyorum.Ama 2.el düşünmez isen git vodafone smart 6 al derim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sirf sabit konulara baksan karar verirsin yani, Vodafone smart 6 ya da lenovo p70 öneriyorum

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=468094]casper55[/MENTION] Kesinlikle P70 al.

Mt6752'li FHD ekranlı (Meizu M1 Note/Xperia C4) ısınma haricinde öyle büyük bir problem çıkarmadı performans alanında. Ama S615li cihazlar FHD ekran ile performansı belirli düzeyde düşürüyor.

Bir de P70 720p ekranlı bir cihaz. 4000 mAh bataryayla performansta da batarya süresinde de karakteristik sonuçlar veriyor.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Gm 4 var bende. 2 kez güncelleme geldi 50 MB lik civarı boyutta. Mesaj ve rehber uygulamasını beğenmedim. Bazı uygulamaları da devre dışı bıraktım( 15 Kadar ). Keep te pek hoşuma gitmedi. Hız konusunda sıkıntı pek yok gibi ama ben neredeyse büyük oyun hiç yüklemedim.

Kullanımı konusunda samsunglara el alışkanlığınız varsa yabancılık çekiyorsunuz. Dokununca ekran açıllmıyor. İlla güç düğmesine basmak lazım. Home ve geri tuşları klasik değil. Geri tuşu bu cihazda solda ve ekran üzerinde. Ekran kapalı iken home tuşuna basıp açma şansınız yok.

Düzeltme :

Güç çok ahım şahım değil ancak ben memnunum. Çok oyun oynarsan 2,500 Mah ile ne kadar dayanabilirse.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
O bütçeye 3 alternatifin var. 2.EL LG G2 , SONY XPERIA Z1 yada SIFIR VODAFONE SMART 6 . Bunlardan birini al alıcaksan.Fazla da uzatmanın anlamı yok.Ben şahsen g2 alacağım.

mercer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM 4g daha iyi gibi sanki, ram konusunda digerleri 1gb ile sıkıntı yaratabilir diye dusunuyorum

casper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gm 4 var bende. 2 kez güncelleme geldi 50 MB lik civarı boyutta. Mesaj ve rehber uygulamasını beğenmedim. Bazı uygulamaları da devre dışı bıraktım( 15 Kadar ). Keep te pek hoşuma gitmedi. Hız konusunda sıkıntı pek yok gibi ama ben neredeyse büyük oyun hiç yüklemedim.

Kullanımı konusunda samsunglara el alışkanlığınız varsa yabancılık çekiyorsunuz. Dokununca ekran açıllmıyor. İlla güç düğmesine basmak lazım. Home ve geri tuşları klasik değil. Geri tuşu bu cihazda solda ve ekran üzerinde. Ekran kapalı iken home tuşuna basıp açma şansınız yok.

Düzeltme :

Güç çok ahım şahım değil ancak ben memnunum. Çok oyun oynarsan 2,500 Mah ile ne kadar dayanabilirse.
herkes çok tavsiye ederken senin gibi kullanan birinin bunları demesi bütün hevesimi kaçırıyo çok karamsar konuştun :D

O bütçeye 3 alternatifin var. 2.EL LG G2 , SONY XPERIA Z1 yada SIFIR VODAFONE SMART 6 . Bunlardan birini al alıcaksan.Fazla da uzatmanın anlamı yok.Ben şahsen g2 alacağım.
g2 almak mantıklı ama 2.el asla almam sıfırıda bütçemi aşar sony hakkında iyi yorumlar almadım zaten pek estetik bi telefon değil operötör telefonlarınıda hiç düşünmüyorum yinede sağol

GM 4g daha iyi gibi sanki, ram konusunda digerleri 1gb ile sıkıntı yaratabilir diye dusunuyorum
kardo benim için ram felan pek önemli değil çünkü oyun oynamam fazla sosyal medyada rahat olim yeter. yani şöyle diyim sana benim telefon şuanda galaxy young 200 mb ram 1 gb hafıza var kamera 2mb ben bu telefonu çok rahat kullanıyorum. yani alıcam 1gb ram 8gb hafıza bana yeterde artar bana ona göre bi öneri yaparmısın. benim aklımda G4c var nedersin

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
t60a para verme git smart 6 al tam senlik . kameası iyi , çok büyük oyunları düşük ayarlarda belki oynarsın ama asphalt8 falan bence rahat oynarsın.Ayrıca arayüzüde saf android olduğu için kasmada yapmaz.Sadece gorilla glass olmadığı için telefonu düşürmemeye bak.Kılıfı falan vardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O zaman lenovo p70 öneririm 4000 m amper bataryayla bu dediklerini daha fazla yaparsın kronik hatası yokmuş GM 4 te iyi ama onda ufak tefek hatalar var sıkıntı olmazsa onu al

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
herkes çok tavsiye ederken senin gibi kullanan birinin bunları demesi bütün hevesimi kaçırıyo çok karamsar konuştun :D

O fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan çok büyük beklentim de yok tu ama yazılımı çok daha iyi olarak tahmin ettiğim ve beklediğim gibi olmamasından dolayı açıkça söylemek gerekirse tam anlamı ile memnunum diyemem. android 4 ü root edip rom ile zamanında wonder'a yüklemiştim o zaman daha gözüme iyi görünmüştü. Kamera çok iyi değil. Görüntüleri nedense beğenemedim gitti. Şarj olayı iyi kendi şarj aleti ile hızlı şarj oluyor ancak fiş ısınıyor biraz. dolunca geri kendi kendine soğuyor.
Ekranı fena değil. Dokunmatikte bu zamana kadar sorun yaşamadım ancak bir iki kez ekrana bastığım halde almadı. Donmuş olabilir o anda. Yeniden başlatı yok. Güç tuşuna basınca alışılagelen özellikler bulunmuyor. Basınca kapat var. sistemde son sürüm yüklü. şu anda ben de 5.1.1 var. güncellemeleri ben el ile kontrol ediyorum oto özelliği varmı bilmiyorum.

Telefon google ile entegre gibi birşey.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sirf sabit konulara baksan karar verirsin yani, Vodafone smart 6 ya da lenovo p70 öneriyorum

Eğer Türkiye de bulabilirsen sıfırı 800 tl lenovo p70 al derim ben de 5 gündür arıyorum
Sahibinden.com da 3 tane var 2.el onlara da güvenemedim
Turkcell t60 vodafone smart 6 veya avea ıntouch 4 alma önü yok arkası yok Çin li zte tarafından üretiliyor hepsi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Iphone 4s almanı tavsiye ederim, hem IOS 9 güncellemesi yapılabilecek, hem de şu anda piyasada 4'ten daha ucuz bir fiyata satışa sunuluyor. Turkcell'den 800 liraya alabilirsin, ayrıca geçen gün televizyonda SHOP 90'da 750 liraya da satıldığını gördüm, ne kadar güvenilir orasını bilemem tabii.