Yeni Telefon Alıcağım

deniz_dnz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Merhaba. Şu anda Samsung s4 üm var. Birdaha sansung alamamaya tövbe ettim. her seferinde iphone alacağım diyorum ama almıyorum. Yine bir ikilemle karşı karşıyayım. İphone 6 mı Lg g4 mü ? Tavsiyeleriniz neler?:blink:

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
arkadaşlar Merhaba. Şu anda Samsung s4 üm var. Birdaha sansung alamamaya tövbe ettim. her seferinde iphone alacağım diyorum ama almıyorum. Yine bir ikilemle karşı karşıyayım. İphone 6 mı Lg g4 mü ? Tavsiyeleriniz neler?:blink:
Her ikiside çok çok iyi telefon seçim sana kalmış. Ama İ6 şarj konusunda biraz canını sıkabilir

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Sorunuz için konu açsaydınız daha iyi olurdu. iPhone 6S'de büyük iyileştirmeler olucak gibi. Eğer gelecek yüzde 15-30 arası zam sizi etkilemiyorsa iPhone 6S'i bekleyin. Eğer şuan alıcaksanız G4 derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
Bütçen 1000TL civarındaysa Z1 veya Z2 compact önerebilirim.Lenovo'dan korkma gayet iyi bir firma ve şirket gerek telefon kasası olun gerek tasarımı memnun kalacağını düşünüyorum ama eğer bana 2 yıl gidecek bir telefon istiyorum diyorsan ve 3-4 oyundan fazlasını oynamam diyorsan General Mobile 4G öeririm hemde Lolipop destekli rahatlıkla 2yıl kaçak lolipop güncellemeye felan uğraşmazsın.Ayrıca 650-700Tl mi ne.GM Discovery sersiinden dolayı lütfen ön yargılı karşılama bu markayı Discovery Air ve 4G gayet iyi telefonlar.Youtube'den Shiftdelete.net in ön incelemelerinede baksan yararı olur.Güle güle kullan :)

deniz_dnz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi telefon sarj konusunda can sıkmıyor ki !!!! Şu anda S4, günde 1 saatten fazla olmayan konuşma ve max 1 saat mesajlaşma için 2 kere fullemem gerekiyor. Sarj konusunu çokta problem etmiyorum. Önemli olna işletim hızı şuanda. Telefon ısınması donması sarj konusundan çok daha fazla canımı sıkıyor aslına bakarsan!