Yeni telefon alacağım ama

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone 4s düşünüyorum ama 1100 1200den başlıyor buna karşılık Galaxy s3 var hem daha yeni hemde dört çekirdek bunuda 1200 liraya bulmak mümkün birde galaxy note var aklımda hem telefon hem tablet güzel olur diye düşünüyorum oda 1000 lira. Telefondan beklentilerim oyun oynarken atmayacak sorun cıkarmayacak donma ısınma vs yapmayacak asla kasmayacak. wave kullanıyorum donmasından gına geldi artık :D Hangisi neden mantıklı bi acıklama bekliyorum 1 2 sene kullanacağım. yurt dışı olacak.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
oyun için hangi işletim sistemini daha iyi buluyorsan onu al hem s3 hemde 4s bildiğim kadarıyla kendi platformlarındaki oyunları kasmıyorlar note ise bence gereksiz çok büyük

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4s'teki siri ve 3d maps çok ilgimi çekiyor ama görüntülü görüşme bluetooht hafıza kartı girşi olmaması can sıkıyor androidde sanırsam oyundan atma vs oluyormuş bugüne kadar ne ios nede android kullanmadım bada kullandım sadece

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
4s'teki siri ve 3d maps çok ilgimi çekiyor ama görüntülü görüşme bluetooht hafıza kartı girşi olmaması can sıkıyor androidde sanırsam oyundan atma vs oluyormuş bugüne kadar ne ios nede android kullanmadım bada kullandım sadece
Bence Galaxy Note al.Yada Note 2'yi bekle. :)
Bu arada Android'de oyundan atma olmaz.Tabi oyun korsan değilse. :)

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler bilgilendirdiğin için, Yeni gelecek wp8'li Lumialar nasıl olur beklemelimiyim?

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımızdaki uygulamaları telefondada açabilecekmişiz sanırım doğru mudur eğer böyle birşey varsa çok daha iyi olur.

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bundan 3 ay gibi bi zaman önce galiba telefon alıcaktım, hem asortik kaçmasın ama bi yazılımcı ve hardcore telefon kullanıcısı olarak benim bütün ihtiyaçlarımı görsün istiyordum...
Nokia 700 tam bi sanat eseri 1 ghz arm11 işlemci 1 gb ram 512 rom colour amoled çoklu dokunmatik çizilmez ekran 2 gb dahili bellek nfc wifi ve daha sayısız ilgimi çeken güzel yanı ile sadece 96 gram bi telefon, artık bunca şeyden sonra elimdeki cihaza telefon demek hakaret gibi geliyor, mobil cihaz diyelim... :D

Fakat nokia daha şimdilerde lumia serisini tanıttı, lumia 9'20 ile iphone 5'in kıyaslamasını da yayınladı nokia resmi olarak, bi inceleyin, ben çıkar çıkmaz elimdeki cihazı satmayı düşünüyordum ve sizi temin ederim lumia serisini görmeden önce telefonumla uzuun yıllar symbian programlamanın dibine vurmayı planlıyordum, ama vazgeçtim, gerçekten ciddi bi kusuru olmazsa (lanse edilenin dışında) lumia 9'20 benim dünyada gördüğüm en mükemmel mobil cihazdır... :D

özet: Nokia Lumia 9'20... ;)
Olmadı Lumia 8'20. :D
Olmadı Ayfon 5 alın sonra zaten bi arkadaşınızda görüp elbet lumia alırsınız... :D

Bilgisayarımızdaki uygulamaları telefondada açabilecekmişiz sanırım doğru mudur eğer böyle birşey varsa çok daha iyi olur.

O değilde, bu kekler niye kabarmıyor üstadım !?

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ayfon 5 almam o kadar para veremem, wp8i çok merak ediyorum o yüzden onu bekleyebilirim peki fiyatı ne olur tahminen ?