Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz ?

Yeni Tasarımı Nasıl Buldunuz ?

• İyi

Kullanılan: 75 28.7%
  • Orta

Kullanılan: 67 25.7%
  • Kötü

Kullanılan: 119 45.6%

• Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben Beğendim Açıkçası Ama Şu Temalarda Soluk Renkleri Kullanmaktan ne Zaman Vazgeçecek Webmaster Merak Ediyorum . Her Teması Puslu Adamın :)

Biraz Canlı Renkler Kullansa Harika Olucak .!

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Şu anki halinden daha kötü bence. Modern bir tasarım elde edilmeye ve sadeliği korumaya çalışılmış fakat bu noktada estetik gözden kaçmış bence ve istenilen amaca ulaşılamamış.

Önerilerim:
-Header alanındaki bant kısaltılmalı. Gereksiz yer kaplıyor.
-Üye girişi ekranının bir light box ile açılması çok güzel. Oradaki diğer linkler yani şifremi unuttum ve üye ol ekranlarıda aynı şekilde açılırsa daha kullanışlı olur. İnsanlar yeni pencereleri sevmezler!
-Ana menü öğeleri ve hover efektinde arka planda çıkan resim çok büyük.
-Ana menünün altında bulunan ve download ile başlayan alt menünün yeri çok saçma.
-Modüllerin başlıklarının arka plan rengi iyi değil. Açık mavi renk üstdeki siyah bantla hiç uyuşmuyor.
-Arka planın bembeyaz bırakılması kötü olmuş. Belli belirsiz bir gradident efekti farklılık katabilirdi.
-Font seçimini bir daha gözden geçirmek lazım. Trebuchet Ms, Calibri gibi Web 2.0'ın gözde fontlarından seçim yapmak daha iyi olur.
-Şu anda bulunan Lg reklamı kalktığında sitenin içerik bölümü en olarak ne kadar dar daha rahat gözükür. Genişlik bir daha gözden geçirilmeli.
-Şu anda Chrome üzerinden giriyorum. Daha tarayıcı uyumluluğu aşamasına gelinmemiştir ama ben yine de söyleyim, chrome da sorunlar çıkıyor.

Daha sayacak çok şey çıkabilir fakat şimdilik bu kadar yeter heralde. Sonuç olarak test aşamasında. Tasarımı daha iyi noktaya getireceksinizdir tabiki.Bu nedenle çok eleştiriye tabi tutup göze batmamak lazım:)

---------- saat 12:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:02 eklenmişti ----------

Sayfa yenileme iptal olsa da canlı olarak(ajax teknolojisi ile) belirli aralıklarla kendisi değişse nasıl olur?

Çok şey mi istedim :)

Ama o zaman google ajax alanındaki içeriği indexlemez.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Sitenin neresinde değişiklik var göremedim :)

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
1-sayfa açıldığında,görüntülü haberlerin görüntüleri ekranın altında görünüyor,fakat fareyle ittirmeden haberler okunamıyor,hiç değilse okadarcık yukarıya kaldırılmalı.
2-sağ tarafında reklamla doldurulacağını varsayarsak,iki taraf reklam,ortası haber!buda görüntü kirliliği oluşturur.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Altta video playerde ses çubuğunu kaydırırken veya ilerletme çubuğunu kaydırırken resim süreklermiş gibi oluyor. Yani:

61224022.png

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Iyi yada kotu demek istemiyorum ama bence su an aktif olarak kullanilan tasarim daha guzel. Ben ilk gordugum gun sevmistim. Halada seviyorum. Hatta bana gore bildigim diger teknoloji siteleri icinde en guzel tasarima sahip suan. Ama yeni tasarim icin ayni seyi soyleyemem..

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
var da ben mi göremedim acaba? foruma (forum ana sayfasına) ulaşmak için buton konulmalı bence.... :)

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
tasarım güzel gibi ama benim aklımdaki web sitesinin tasarımıyla çok benzer sonra SDN ninkinin aynısı diyecekler arkadaş:D:D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Konuyu açmışım yorum yazmamışım :)

Bence çok basit olmuş ve sdn'ye yakışmamış. Daha iyi yapabilecek birçok kullanıcı var forumda.

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben hala şimdiki halini beğeniyorum sadece bir iki renk değişikliği iyi olacak :D

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tasarım gerçketen göze hoş geliyo reklam ları da koyunca.. :D

Enki_

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu siteden soğudum resmen. Eski hali çok iyiydi bu hali ile tamamen 2. el siteye dönmüş. Berbat ötesi ki çok berbat.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sdntv arada kalmış .."Forumdan Başlıklar"ın altında daha iyi olmaz mı.Foto Galeriyle aynı sütunda. Böylece yeni haberler kesintisiz görünür.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Tasarım iyi ama çözünürlük bence 1024 X 768 olsa daha iyi olacak sanırım.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
şu sayfa yenileme olayı düzeldimi dün videoyu tam izliyorum pat sayfa yenileniyor :D kotalı internet kullanıcıları için güzel bir süpriz olacak :)

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Tasarım konusunda -bence- sınıfta kaldı. Ayrıca bu tür forum sitelerinde kişi yazdığı mesajları takip etmek ister. Eskiden “abonelikler” vardı. Onu bile kaldırdılar. Eskiden günde 3–4 saat takıldığım SDN şimdilerde en fazla 5–6 dk. bakıp çıktığım bir siteye dönüştü.

Kalite ve kaliteli konuların konuşulup tartışıldığı konu başlıkları yavaş yavaş yok olmaya başladı.

Bir öneri; Otomatik yazı fontunu “verdana” yapın bari.forumda daha okunaklı görünüyor.

mavimavi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla yenilik bu sekilde olacaksa cok üzülürüm. Takip ettigim ender sitelerden biri. Simdiye kadar zevkle takip ettim. Sörf yapmaya baslarken önce SDN imi yiyip yutarim, sonra diger sahillere kayarim. Ama bir kac gündür yenilik diye yapilan bu düzenleme, kusura bakmayin ama gercekten berbat olmus. Insallah bunu negatif bir elestiri olarak yorumlamazsiniz ve bu yanlisliktan gec olmadan dönersiniz. :crying::bored::crying:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Yönetim yaptık oldu mantığını acilen terketmeli bu mantık Sdn ye ciddi zararlar veriyor...

Eski anasayfa geliştirilse ortaya bundan kat kat daha iyi tasarım çıkar... yeni anasayfayı yapan arkadaşın emeğine saygı duyuyorum ancak bizden kötüye iyi dememiz beklenmesin kötüye iyi dersek sdn ye en büyük ihaneti biz yapmış oluruz..

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Sağdan soldan reklam fışkırıyor. Eski hali gayet iyiydi neden değişme gereği duyuldu anlamadım

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Yönetim yaptık oldu mantığını acilen terketmeli bu mantık Sdn ye ciddi zararlar veriyor...

Eski anasayfa geliştirilse ortaya bundan kat kat daha iyi tasarım çıkar... yeni anasayfayı yapan arkadaşın emeğine saygı duyuyorum ancak bizden kötüye iyi dememiz beklenmesin kötüye iyi dersek sdn ye en büyük ihaneti biz yapmış oluruz..

Tasarım konusunda, mod veya editör olmam sizden farklı yapmıyor ben de sizlerle beraber gördüm denilebilir. :) Ancak ben tasarımın eskisinden kötü olduğunu ve bu ağır eleştrileri hakettiğini düşünmüyorum. Eskisinden çok uzak bir tasarım değil zaten bana göre ancak eskiden girilen haberlerin resim boyutları küçük olduğu için bikaç gün resimler kalitesiz göründü.

Bunun dışında alttaki haberlerin resimlerinin boyutları biraz daha büyültülebilir ya da ortalanabilir? Bunun dışında şık ve güzel bir tasarım olduğunu düşünüyorum. :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Tasarım konusunda, mod veya editör olmam sizden farklı yapmıyor ben de sizlerle beraber gördüm denilebilir. :) Ancak ben tasarımın eskisinden kötü olduğunu ve bu ağır eleştrileri hakettiğini düşünmüyorum. Eskisinden çok uzak bir tasarım değil zaten bana göre ancak eskiden girilen haberlerin resim boyutları küçük olduğu için bikaç gün resimler kalitesiz göründü.

Bunun dışında alttaki haberlerin resimlerinin boyutları biraz daha büyültülebilir ya da ortalanabilir? Bunun dışında şık ve güzel bir tasarım olduğunu düşünüyorum. :)

Yapma allah aşkına key nasıl eskisinden çok uzak tasarım değil :) neyse artık ben birşey demiyorum zamanla anasayfanın gerek içerik gerek tasarım konusunda rakiplerine nazaran çok yetersiz kaldığını anlacaksınız...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Kısaca rezalet...

avira

Asistan
Reaksiyon puanı
3
eski tasarımı görmedim ama bu tasarım diğer forumlara göre kat kat iyi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...