Kullandığınız tarayıcıyla ilgili olabilir mi?Bende Firefox var,böyle bir sorunlar karşılaşmadım.Ama bazen anasayfayı açarken,bazen de sayfa kendi kendine yenilendikten sonra şu ekranla karşılaşıyorum :
Ayrıca sorunun tarayıcıdan kaynaklanan bi durum
Yetti bu yeni tema tonla konu oldu yahu. bi konuda bunları göstermek daha iyi olur bence. . Kişisel algılama arkadaşım . Ama Bu tip şeyleri yeni konu açmadan diğer konulara yazsak daha iyi olur dağınık ve kirli olmaz .
hta1905 bağlantın dan dolayı bu sorunu yaşıyorsun....
Neden kaynaklandığını bilmiyorum fakat linux kullanıyorum ve iki tarayıcıda da aynı şekilde görünüyor.
Bununla ilgili bir konu yok!
Bununla ilgili demedim dikkatli okursan temayla ilgili dedim. Tema hakkında Genel konuştum. temayla ilgili Aklına gelebilcek herşey !Tek bi konuda olsa herşey bulması daha kolay olur dağınık olmaz
Sorun bence tarayıcınızdan kaynaklanıyor(yada temanın bazı tarayıcılarda düzgünce denenmeden kullanıma başlanmasındandır büyük ihtimalle). Şunu da ekleyeyim opera,Internet Explorer 8 (@Vista) ve Internet Explorer 8(@Win7) da sorunsuz görüntüleniyor.
Ekleme: Eğer tarayıcınızda reklam filtresi kullanıyorsanız(adblock vs.) sorun ondan da kaynaklanıyor olabilir. Reklamları engellerken bazı sitelerin düzgün görüntülenmemesine de sebep olabiliyor bu yazılımlar.
Bendede bozuk çıkıyor, Opensuse 11.1 (Linux) kurulu, Firefox 3.0.5 sürümü. (Filtre açık/kapalı farketmiyor)
Sanırım tema windows sistemlerine göre tasarlanmış...
:icon_-1::icon_-1::icon_-1: Linuxda da düzgün görünen tasarım istiyoruz.:helpsmilie:
Teşekkürler. Gördüğümüz eksikleri yazıp yardımcı olmaya çalışırız.Bildirimleriniz ve desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar, her mesajınızı dikkatle okuyoruz ve çalışmalarımız hızla devam ediyor. En kısa sürede linux üzerinde de testlerimizi yaparak gerekli düzenlemeleri yapacağımızdan emin olabilirsiniz.