Quantum99
Asistan
Selamlar, bu ay içerisinde 3 kez aradım bir kere de mesaj attım. Kendi işiyle uğraşan bir kişi olduğu için zaman zaman yoğun olabiliyor. Ancak bana aramalarım sonrası, sana dönüş yaparım diyor veya gün içinde ararım deyip aramıyor. Bende en azından yazılı kanıt olsun diye, 'kira konusunda iş yoğunluğunuz sebebi ile görüşe sağlayamadık, uygun olduğunuzda beni arayabilirsiniz' yazarak WhatsApp'dan mesaj attım. Ona da görüldü attı, 6 senedir aynı daire de kiracıyım, tam tersi ilgili ve sorunsuz biri. Ancak böyle bir durum ilk kez yaşadığım için sizlerden fikir almak istiyorum. Ben kira bedelini havale yapmalı mıyım? Çünkü yapmazsam, ilerleyen dönemde olası bir evden çık deme gibi bir süreçle aniden karşılaşma riskini sıfıra indirmek istiyorum. Ucuza kalmıyorum, piyasaya göre normal bir fiyattan 1+1 eşyası daireye çıkmıştım zamanında. Havale ile kirayı ödesem mi dememin sebebi, yasal bir sorumluluk olan kira yatırma işlemini, açıklamaya kira bedeli yazarak havale yapmış olacağım. Ancak tabi ki de böyle bir tutar atmışsın yeni dönem zammı ile şu kadar düşünüyordum sonradan derse, eksik tutarı tamamlarım bir sıkıntı olmaz.
Evden çık diyeceğini sanmıyorum, ancak yine de günümüz şartlarında kendimi güvenceye nasıl alabilirim, fikirlerinizi bekliyorum. ( Not: Ay sonuna kadar kirayı yatırmayı düşünüyorum )
Evden çık diyeceğini sanmıyorum, ancak yine de günümüz şartlarında kendimi güvenceye nasıl alabilirim, fikirlerinizi bekliyorum. ( Not: Ay sonuna kadar kirayı yatırmayı düşünüyorum )