D diskinde işletim sistemi olmaz.Gelişme: Minitool Partition Wizard diye bir uygulama buldum c ve d yi birleştirebiliyorum fakat ssdye çok fazla geliyor sadece işletim sistemini aktarmak istiyorum
C diskinde zaten işletim sistemimD diskinde işletim sistemi olmaz.
Neden acabaAktif değil.
nasıl alacağımı bilmiyorumD diskinde işletim sistemi olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Disklerinizden verilerinizi alın. Aldığınız SSD' ye Windows kurun.
Eski kullandığınız diskleri bilgisayara geri takın bilgilerinizi aldıktan sonra yeni diski takıp windows kurun.nasıl alacağımı bilmiyorum
Hocam şuan şöyle bir şey başardım windowsu ssdye kurdum artık hdd deki bilgilerden feragat ederek fakat şuan daha farklı bir sorunum var böldüğüm hddyi birleştirmeye çalışırken farkettim kurtarma falan hep diğer tarafta kalmış görünen g birimi farklı renkEski kullandığınız diskleri bilgisayara geri takın bilgilerinizi aldıktan sonra yeni diski takıp windows kurun.
Onun için çok geç artık üstte yanıtladığım fotoğraftaki soruna ne yapabilirim olmuş mu yani formatı yapabilmiş miyim doğru kurabilmiş miyim bu şekilde kaldı ve şuan daha yeni birim de oluşturamıyorum disk veya diskler üzerinde bu işi yapmaya yeterli alan yok diyorMacrium Reflect ile HDDden SSDye klonlama yapabilirdiniz.
maalesef birleştirilemiyor dinamik diske döndüğü için sanırımŞu an tamamen SSDye kurulum yaptıysan HDDyi ve bölümlerinin tamamını silip birleştirebilirsin yanlış hatırlamıyorsam.