Yeni sitemiz www.vikabibu.com

www.vikabibu.com (sanal takvim) sitemizi beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni açtığımız siteyi burda tanıtmayı uygun gördüm. Umarım beğenirsiniz.

Sitemiz her gün güncelleniyor. Ve her güne özel video, karikatür, bilmece, foto ve bunun gibi benzer şeyler ekliyoruz. Her gün siteye girip siteyi şöyle gezmek 10 dakikanızı alacak şekilde tasarlandı. İnternet başında vikabibu.com'a 10 dakika girip belki hoşunuza giden bir karikatür veya bir foto gibi bir şey bulabilirsiniz. Özetle sitemizin sloganı "internet takvimi"...

Sitemizi ileride yeni türlerle genişletmeyi hedefliyoruz. Hikaye, döviz, hava durumu gibi türleri inşallah ileri de açacağız.

Ve aynı zamanda sitemiz hakkında yorumlarınızı, görüşlerinizi, önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.

vikabibu.com

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Hayırlı olsun bence çok güzel ve sade. Lİnk falan yok değil mi her gün girip bakıp çıkıyorsun.

Elinize sağlık.

roy_mclean

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel olmuş da keşke konuyu tavsiye ettiginiz siteler bölümüne açsaydın....bu bölümde genel de soru falan soruluyor...ama yöneticiler uygun görüyorsa benim içim hiç bir sorun yoktur. o zaman laf bana düşmez.

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
link felan yok yusuf arkadaşım. bi bakıp çıkıcam diyosun. o kadar. yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu bölüme değilde arkadaşın dediği gibi tavsiye edilen siteler bölümüne açman lazım onun içinde belli bir mesaj statüsüne ulaşman lazım burada kalırmı bu konu bilemem ;)

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
moderatöre ilettim ben onu. konuyu sil veya taşı gibi bir seçenek yok. şu anlık burada misafirim galiba.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
konu tavsiye edilen siteler bölümüne taşındı

arkadaşlar normal üyelerin taşıma silme gibi yetkileri yoktur. ;)

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
moderatöre teşekkür ederim.

Bir de yeni bi anket açtım arkadaşlar. olumsuz görüş beyan edenler sebebini de buraya yazarsa memnun olurum. malumdur ki geliştirmeye ve geliştirilmeye açık bir millet olmalıyız. yapımızda bu var. salt olumsuzlamalarla bir yere varamayız.

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ultraslan arkadaşım. öncelikle vikabibu orjinal bi isim olduğu için akılda kalır die düşündük. Ama vikabibu'nun açılımı da teknik olarak "video karikatür bilmece bulmaca" kelimelerinin ilk iki harfleridir.

şappara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site güzelde ben daha zengin bi içerik beklerdim. sadeliği ve dizaynı güzel ama. tebrik ederim

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şappara nedir yahu. enteresan. vikabibu'nun site içeriği gün be gün zenginleşecek. o yönde endişeleriniz olmasın. yorum için teşekkürler.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
her gün için ertesi gün düğmesi çalışıyor, sadece ertesi gün olan durumda çalışsa daha profesyonel olur, aynı durum sağdaki takvim için de geçerli ;)

bir de içerik kendini yenilemezse güzel olur, yani ileriki günerde geçmiş günlerin resim fıkra vs içeriği kullanılmazsa ;)

gerisi güzel olmuş...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Çok güzel site başarılar...

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaberdey arkadaşım. ertesi gün olduğu durumlarda o butonun çalışması gerekir. haklısın. gerekli bi düzenleme yapacağız. içerikleri de daha önce sitemize eklenmeyen içerikleri tercih ediyoruz zaten. o yönde bi endişeniz olmasın. yorum ve tavsiyen için teşekkür ederim.

tazzzY ve reflex arkadaşlara da yorumları için teşekkürler.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
güzel siteymiş hayırlı olsun günlük bakılacak sitelerden

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
günün ilüzyonu resimi tam bir komedi

Onun Türkçe olanı var onda hadi karıştırıyoruz diyelim; fakat bu ingilizce. okurken ingilizce okuyoruz ama renkleri Türkçe söyleyeceğimiz için hiç olmamış.. anlayan anladı

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
google-i gibi olmuş, öyle gördüm.

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adem 54 arkadaşım. ilüzyonu düzelttim. ingilizce ile içiçe olduğumuz için gözden kaçmış. uyarın için teşekkür ederim.

i google bir link topluluğu sitesinden ibarettir. tamamen el değmeden. sanal dünyayı daha da sanallaştırmanın alemi yok.. Vikabibu ise hedef ve format olarak temelde insanın mutluluğunu ve bilgisel seviyesini gün be gün arttırmayı amaçlayan bir sitedir.

ferplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaki beyaz fon hiç olmamış, ayrıca framelerin dizilimleride hoş durmuyor, basitçe hazırlanmış bir blog sitesinden başka birşey değil.

Umarım geliştirirsiniz, konseptiniz güzel "insanın mutluluğunu ve bilgisel seviyesini gün be gün arttırmayı amaçlayan bir site.." Üzerinde çalışırsanız başarılı olacağınızı umuyorum.

Saygılar

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vikabibu nun anlamını yazmıştım. ferplex arkadaşımın da tespiti doğru. arka plan düzenlemeleri yapılacak

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
peş peşe mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır lütfen daha dikkatli olalım

şappara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorum yazmayacak mıyız biz içeriklere. böyle sitenin sürükleyiciliği yok ki

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sade ve güzel bir çalışma... ayrıca bu günün oyununu bayaa beğendim.. ama bir öneride bulunayim; günün oyununu sayfayı açınca direkt olarak yükletme.. yani sayfayı açtığımda bilgisayarın sesi bayaa yüksekteydi ve oyunun sesi birden çıkınca biraz kötü oldu ...

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitemizi yorum ve görüşleriniz doğrultusunda biraz daha yeniledik. (arka plan rengi, karikatürün büyültülmesi, arama motoru eklenmesi, renk uyumları) tekrar yorum ve görüşlerinizi bekliyoruz.
Saygılarla

necatiünal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben bı sıte onercem youtube ye gırıs yapılabılıyo www.ktunnel.com
yemın edrım vırus değil allahımın ustune yemın ederımkı vırus degıl vırusse allah bınturlu belamı versın ve gozlermı tasa cevırsın neyse bu kadar konusma yeter sanırım sıteye gırmeyi unutmayın youtube yasaklandı ama gırılıyo guzel bı sıte canım ben hergun gırıp vıdeo muzık klıp falan dınlıyom vallaha guzel sıte

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlarınız için teşekkür ederim. ktunnel ci arkadaşa da günaydın diyorum sadece. :sleep: