Yeni sitemiz www.vikabibu.com

www.vikabibu.com (sanal takvim) sitemizi beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
arkadaslar ben bı sıte onercem youtube ye gırıs yapılabılıyo www.ktunnel.com
yemın edrım vırus değil allahımın ustune yemın ederımkı vırus degıl vırusse allah bınturlu belamı versın ve gozlermı tasa cevırsın neyse bu kadar konusma yeter sanırım sıteye gırmeyi unutmayın youtube yasaklandı ama gırılıyo guzel bı sıte canım ben hergun gırıp vıdeo muzık klıp falan dınlıyom vallaha guzel sıte

Böyle yorum var mı? :D :D :D Komik yazı bölümüne ekleyecektim ama arkadaş alınmasın diye yapmıyorum.

Öldüm gülmekten :D :D

hll1996

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben bı sıte onercem youtube ye gırıs yapılabılıyo www.ktunnel.com
yemın edrım vırus değil allahımın ustune yemın ederımkı vırus degıl vırusse allah bınturlu belamı versın ve gozlermı tasa cevırsın neyse bu kadar konusma yeter sanırım sıteye gırmeyi unutmayın youtube yasaklandı ama gırılıyo guzel bı sıte canım ben hergun gırıp vıdeo muzık klıp falan dınlıyom vallaha guzel sıte

Tamam kardeşim relax relax...
:laugh::laugh:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yesadam arkadaşım. Bugünkü fıkra tanıdık geldi. Acaba Muhammed'i tanıyor musunuz? :)

Bu arada kullanıcı girişi var ama ben kayıt olacak bir yer bulamadım??

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanıcı girişini aktifleştirmedik şimdilik. üye olmadan da yorum yazılabiliyor bazı alanlara. sitenin ziyaretçi yorumları etkinliğini biraz daha artıracağız ve ardından üye kabul etmeye başlayacağız. Fıkralar tanıdık gelir, her güne özel orjinal fıkra üretemeyiz malesef. yorumun için teşekkür ederim.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Sen beni yanlış anlamadın değil mi? Fıkrayı çok duydum falan demedim. Belki Muhammed'i tanıyorsunuzdur diye dedim.

Sitenizi de gerçekten beğendim yer imlerine de ekledim her gün bakmak için.

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tanıdığım birkaç Muhammed var ama hangisini kastettiğinizi anlamadım profesörüm.

şappara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben bı sıte onercem youtube ye gırıs yapılabılıyo Ktunnel evrimii gizliliinizi korumak iin burada!
yemın edrım vırus değil allahımın ustune yemın ederımkı vırus degıl vırusse allah bınturlu belamı versın ve gozlermı tasa cevırsın neyse bu kadar konusma yeter sanırım sıteye gırmeyi unutmayın youtube yasaklandı ama gırılıyo guzel bı sıte canım ben hergun gırıp vıdeo muzık klıp falan dınlıyom vallaha guzel sıte"

koptum buna ben yaw :) :thumbup::clap::yes::lol:

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Güzel fakat içeriğini biraz daha geliştirebilirsiniz farklı konularada yer verebilirsiniz sağlık,haber,spor vs. mesela.

yesman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tanımıyorum malesef. ayrıca kendi izlerini bu denli başkaları üzerinde bırakabilen bu kişiyi tanımak isterdim doğrusu.

goksel.06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harika bir site ben çok beğendim alışılmışın dışında :)

microsantim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sitemize içerik ekleyebilecek kişilere veya kişiye içerik eklediği sürece kendi adsense vb. reklamlarını yayınlama fırsatı vereceğiz. İşlerimiz çok yoğun olduğu için artık biz içerik ekleyemiyoruz. Düşünenler bu forum üzerinden özel mesaj gönderebilirler.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hayırlı olsun ama yazılar haricinde bi şey açılmadı