Yeni online oyun arıyorum

UltravioleTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D herşeyde yarışabilir ama grafikte yanından geçemez metin2 karahanın :)
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION]

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Vindictus'u bende oynuyorum. Valla gerek grafik gerek atmosfer yönünden mükemmel sarıyor.
Munitionis nick ini kullanıyorum paşam kısmet olursa beraber girmek isterim bu aralar final yüzünden biraz yoğunum ama malesef..

UltravioleTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o biraz kişiden kişiye değişir nasıl derler göreceli :) bana göre eskimiş bir oyun grafikler yetersiz kalıyor ilk çıktıgı zaman tabiki çok iyiydi ama:)

UltravioleTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karahanla başladık karahanla giderim artık, oyun değiştirmem yeni bir karakter yaratıp ekipmanlarını geliştirmeye pek vaktim yok malesef hafta içi oynadığım günde 2-3 saat çünkü :)

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Munitionis nick ini kullanıyorum paşam kısmet olursa beraber girmek isterim bu aralar final yüzünden biraz yoğunum ama malesef..

Sizin gerçek isminiz sabri mi ?
Bir dönem paşam diye konuşan birisiyle tanışmıştımda acaba dedim :)
ekleme: akşam arkadaşlara eklerim rastlaştıkça beraber gireriz zindanlara :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Knight onine Silkroad Online ama bagımlılık yapıyor ve para harcaman gerkıyor sırf bu yuden bıraktım oyunu en az 1 milyar yatırman gerekir 1 milyar verdikten sonra zevki çıkıyor oyunun tabi hiç harcamadan oynayanlarda var paso ölüyorlar :)

gb fiyatlarıda arttı

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Knight onine Silkroad Online ama bagımlılık yapıyor ve para harcaman gerkıyor sırf bu yuden bıraktım oyunu en az 1 milyar yatırman gerekir 1 milyar verdikten sonra zevki çıkıyor oyunun tabi hiç harcamadan oynayanlarda var paso ölüyorlar :)

gb fiyatlarıda arttı
metin2 için 700 tl yatırmıştım ben bi ara :D

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sizin gerçek isminiz sabri mi ?
Bir dönem paşam diye konuşan birisiyle tanışmıştımda acaba dedim :)
ekleme: akşam arkadaşlara eklerim rastlaştıkça beraber gireriz zindanlara :)

Mükemmel fikir yok isim tutmadı Mehmet ismim bizde arkadaşlar giriyoruz rastlaştıkça akarız :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tribes ascend oynaması zordur ama işi kaptın mı bırakamazsın şurda bi konusu var

holigantr06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
renaissance heroesi tavsiye ederim 1 haziranda açık betaya giriyor bence bi dene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer Oyuna Para Vermeden Zevk almak istiyorum diyorsan sana önerim nostale hemde 50 lvla (bana göre ) çok hızlı kasılıyor ozamana kadar sizn degişle 500.000 biriktirirsen 55 lvl olunca Lodd adlı
iyi lvlların kasıldıgı yerde kendini kastırırsın 60 felan olur rahat rahat ws felan atarsn bişiler yaparsn ama nostalede en sevdigm SP( Special Kart ) bunlar 36-36-55-65-75-85 de alınıyor yani sitesine gir bak yeni geldi son 2 sp