UltravioleTT
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
herşeyde yarışabilir ama grafikte yanından geçemez metin2 karahanın
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION]
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION]
Metin2 olması gerektigi gibi çıkan bu tür online oyunların idolu metin2,knight'tırherşeyde yarışabilir ama grafikte yanından geçemez metin2 karahanın
@Artvincenter
Munitionis nick ini kullanıyorum paşam kısmet olursa beraber girmek isterim bu aralar final yüzünden biraz yoğunum ama malesef..Vindictus'u bende oynuyorum. Valla gerek grafik gerek atmosfer yönünden mükemmel sarıyor.
Sen fazla iyi diyosun 4story önerirm o zaman rode'de olabiliro biraz kişiden kişiye değişir nasıl derler göreceli bana göre eskimiş bir oyun grafikler yetersiz kalıyor ilk çıktıgı zaman tabiki çok iyiydi ama
@Artvincenter
Munitionis nick ini kullanıyorum paşam kısmet olursa beraber girmek isterim bu aralar final yüzünden biraz yoğunum ama malesef..
Benimki sadece öneri iyi yerlere geldiysen bırakıp yeni oyunu oynamak anlamsız zatenkarahanla başladık karahanla giderim artık, oyun değiştirmem yeni bir karakter yaratıp ekipmanlarını geliştirmeye pek vaktim yok malesef hafta içi oynadığım günde 2-3 saat çünkü
@Artvincenter
metin2 için 700 tl yatırmıştım ben bi araKnight onine Silkroad Online ama bagımlılık yapıyor ve para harcaman gerkıyor sırf bu yuden bıraktım oyunu en az 1 milyar yatırman gerekir 1 milyar verdikten sonra zevki çıkıyor oyunun tabi hiç harcamadan oynayanlarda var paso ölüyorlar
gb fiyatlarıda arttı
Sizin gerçek isminiz sabri mi ?
Bir dönem paşam diye konuşan birisiyle tanışmıştımda acaba dedim
ekleme: akşam arkadaşlara eklerim rastlaştıkça beraber gireriz zindanlara
garen isem keserim diyen sen misin?Knight online bitti bence artık.