Surprise
Öğrenci
A4 Tech G7-310D-3 Kablosuz Siyah/Turuncu Mouse Fiyatı bu mouseyi aldım ve wirelles portunu takmama rağmen çalışmıyor mouse kıpırdamıyor sorun nedir?
Son düzenleyen moderatör:
evet takılı görkem beyİçinde pil takılı mı?
maalesef baya bir süre bekledim ama olmuyor tuğhan bey çözümü uokmudur , ha birde bu ayarlara gidip cihazlara girdiğimde bu mouseyiklavye olarak gösteriyorPili takılı ise pilleri değiştirmeyi dene olmadı biraz bekle yazılım güncelliyordur eğer hiç olmazsa başka porta tak yada başka PC de dene.
Başka bir pille denemeye çalışın mümkünse. Birde başka bilgisayara takıp deneyin. Yine hiçbir hareket yoksa müşteri hizmetleri ile iletişime geçip ürün değişimi isteyin.evet takılı görkem bey
başka pil taktım 16 in 1 driverini yükledim herşeyini yükledim maalesef tık bile yokBaşka bir pille denemeye çalışın mümkünse. Birde başka bilgisayara takıp deneyin. Yine hiçbir hareket yoksa müşteri hizmetleri ile iletişime geçip ürün değişimi isteyin.
bir kötü özellğide satıcı ile mesajlaşmaya girmeniz mümkün değil hepsiburada yavaş yavaş batırıyorBaşka bir pille denemeye çalışın mümkünse. Birde başka bilgisayara takıp deneyin. Yine hiçbir hareket yoksa müşteri hizmetleri ile iletişime geçip ürün değişimi isteyin.