- Reaksiyon puanı
- 4,674
2 yıldır Razer Basilisk Chroma kullanıyordum, bilen bilir. Gayette memnundum. Şimdi mouse'umu abime onun kulaklığı karşılığında verdim ve şuan dandik bir mouse kullanıyorum. Hem para biriktirip hemde yazın çalışıp yeni bir mouse alacağım. Aklımda 2-3 tane ürün var. Fiyat ortalamasını ürünlerden anlarsınız. Şahsen uzun süredir lazer sensör kullandığım için optik sensörlere önyargılıyım. Optik sensör oyun için uygun mudur? Mouse tutuşum fingertip şeklinde. Aklımdaki ürünler ;
Steelseries Rival 600 (650 TL) - Bu üründe ağırlık ayarlanması çok hoşuma gitti. Bu mouse'ta kauçuk düşme gibi bir sorun olduğunu gördüm. Bu sorunu garanti çözer mi? Kendim yapıştırsam garanti dışı kalır mı? Ayrıca genel olarak alınır mı?
Logitech G502 Hero Lightsync (780 TL) - Bu mouse'u tercih etmemin sebebi, Steelseries Rival 600 gibi ağırlık ayarı ve 11 tuş olması. Ayrıca Hepsiburada yorumlarında öve öve bitirememeleri.
Razer Mamba Elite (650 TL) - Bu mouse'u seçmemin tek sebebi 2 yıllık Razer kullanımımın ardından Razer'a çok güveniyor olmam.
Şuan genel olarak kendimi Logitech G502 Lightsync'e yakın hissediyorum.
Steelseries Rival 600 (650 TL) - Bu üründe ağırlık ayarlanması çok hoşuma gitti. Bu mouse'ta kauçuk düşme gibi bir sorun olduğunu gördüm. Bu sorunu garanti çözer mi? Kendim yapıştırsam garanti dışı kalır mı? Ayrıca genel olarak alınır mı?
Logitech G502 Hero Lightsync (780 TL) - Bu mouse'u tercih etmemin sebebi, Steelseries Rival 600 gibi ağırlık ayarı ve 11 tuş olması. Ayrıca Hepsiburada yorumlarında öve öve bitirememeleri.
Razer Mamba Elite (650 TL) - Bu mouse'u seçmemin tek sebebi 2 yıllık Razer kullanımımın ardından Razer'a çok güveniyor olmam.
Şuan genel olarak kendimi Logitech G502 Lightsync'e yakın hissediyorum.