ozelliklerini ve işletim sistemini atarmısınAlalı 3 4 ay oldu başlarda 10 15 saniyede açılıyordu (2 haftaya kadar ) sonra 35 40 hatta 1 dakikayı bulmaya başladı yardım eder misiniz sebebi anlayamadim .
Windows 10 I7 9750h Gtx1650ozelliklerini ve işletim sistemini atarmısın
sdd mi peki sistemdeki hdd mi yoksa m2 mi?Windows 10 I7 9750h Gtx1650
Nvme Ssdsdd mi peki sistemdeki hdd mi yoksa m2 mi?
animasyonları kısmayı ve gereksız programları kapamayı deneyebılırsın yada temız kurulumla onemlı bılgılerı alıp format atıp devam edebilirsin ( bu arada windos 10 için tavsiyem en az 8gb ram kullan)Nvme Ssd
Hocam depolamanın çoğunu doldurursanız oda etkiliyor.Alalı 3 4 ay oldu başlarda 10 15 saniyede açılıyordu (2 haftaya kadar ) sonra 35 40 hatta 1 dakikayı bulmaya başladı yardım eder misiniz sebebi anlayamadim .
140gb boş yer varHocam depolamanın çoğunu doldurursanız oda etkiliyor.
oda var bide ama eyer kullanabılırse benım gıbı suan linux a yonelıp de devam edebilirHocam depolamanın çoğunu doldurursanız oda etkiliyor.
Ram 8.animasyonları kısmayı ve gereksız programları kapamayı deneyebılırsın yada temız kurulumla onemlı bılgılerı alıp format atıp devam edebilirsin ( bu arada windos 10 için tavsiyem en az 8gb ram kullan)
şimdi eyer laptop kullanıyosan soylıcem ayar çok pil yer ama masaustuyse dert olmaz cüç yoneticisine gir orda ok var asa dogru permansı asaretle ve ayarlar de işlemci gucu kutucunu ac %100 yap bide ( işlemci çekirdek sayısını hepsini aktif edebilirsin
Windows 10 son güncelleme ile bu dedikleriniz kalktı bilgisayar her şey max performans performans modunda.şimdi eyer laptop kullanıyosan soylıcem ayar çok pil yer ama masaustuyse dert olmaz cüç yoneticisine gir orda ok var asa dogru permansı asaretle ve ayarlar de işlemci gucu kutucunu ac %100 yap bide ( işlemci çekirdek sayısını hepsini aktif edebilirsin
bios dan hız aşırtma yada ekrandakı acılıs fotografını kapa secenegı olur onu kapayarak hızlanabılır 1 2sn yeS
Windows 10 son güncelleme ile bu dedikleriniz kalktı bilgisayar her şey max performans performans modunda.