Hangi konular?Aynen öyle çok saçma konular açılmaya başlandı hemde fazlası ile.
Bana göre bunlar ve benzerleri.Hangi konular?
Bir forumda küfür argo ve cinsellik hariç her türlü fikir paylasilmalidir. Çok absürt bir örnek olmadıkca sansür uygulanması ise en hafif tabir ile acemice bir davranıştır. SDN forum da ne yazık ki ...pat gibi otoriter ve kuralcı moderatörler ile kullanıcıyı kaçırma noktasına geldi.Aynen öyle çok saçma konular açılmaya başlandı hemde fazlası ile.
Tam olarak nasıl bir öneri açıklayabilirmisiniz.Kilitlenen konular kategorisi de gelmeli. Bazı arkadaşlar bu kategoriye oldukça fazla konu tasiyacaklari için gayet de geniş bir kategori olur. Moderatorlerimiz bir el atar bu işe. Değil mi @MrtAltg bey.
Alakası yok öyle saçma konular açılıyor ki ihtiyacı olan konusu görülmeden bo açma konular yüzünden aşağılarda kalıyor.
Öncelikle saygıyı elden bırakmayalım efendi mefendi sıkıntılı mı konu raporlaforumdaki en iyi pc benim diyen varmı
başlayın bakalım ama benim böyle bir iddam yokforum.shiftdelete.net
İhtiyacımız olan konu bu zaten. Değil mi @MrtAltg efendi.
Bu konularda sıkıntı yok. Benim demek istediğim sadece "Saçma" denilerek kilitlediginiz konular. Neye göre saçma? Kime göre saçma? Kilitlediginiz konularda ne argo var ne hakaret. Neden kilitlediniz diyince de "Saçma" cevabı alıyoruz. Kendi hoşunuza gitmeyen konuları kilitliyorsunuz.Öncelikle saygıyı elden bırakmayalım efendi mefendi sıkıntılı mı konu raporla
%90 bir kitle (saçma bulan), %10 (mantıklı bulan). Ve eğer forumda adalet olması gerekiyorsa saçma bulan kitlenin dediği yapılmalı, doğru da yapılıyor.Neye göre saçma? Kime göre saçma?
Saçma dediği konuya bir günde 80 mesaj geliyor ise bu konu ilgi görüyor demektir. Saçma olsa kimse yazmaz.%90 bir kitle (saçma bulan), %10 (mantıklı bulan). Ve eğer forumda adalet olması gerekiyorsa saçma bulan kitlenin dediği yapılmalı, doğru da yapılıyor.
Bu forumda "saçma" gerekçe olarak gösterilip kilitlenen bir konu şimdiye kadar hiç görmedim. Forum kuralları dayanak gösterilmeden, "keyfi" olarak kilitlenen/kapatılan bir konu varsa, linkini paylaşır mısın?Bu konularda sıkıntı yok. Benim demek istediğim sadece "Saçma" denilerek kilitlediginiz konular. Neye göre saçma? Kime göre saçma? Kilitlediginiz konularda ne argo var ne hakaret. Neden kilitlediniz diyince de "Saçma" cevabı alıyoruz. Kendi hoşunuza gitmeyen konuları kilitliyorsunuz.
Bu şekilde kendi 2 konum var kilitlenmiş.Bu forumda "saçma" gerekçe olarak gösterilip kilitlenen bir konu şimdiye kadar hiç görmedim. Forum kuralları dayanak gösterilmeden, "keyfi" olarak kilitlenen/kapatılan bir konu varsa, linkini paylaşır mısın?
Merhaba;K
Bu şekilde kendi 2 konum var kilitlenmiş.
Bildirim gelmedi bugün kilitlenen konudan.Merhaba;
Şimdiye kadar forumda açtığınız üç konunuz kilitlenmiş.
İlkinde 9. madde forum kuralı gerekçe gösterilmiş.
Bir diğeri -bugün açılan konuda- mesaj olarak forumda bir şey yazılmamış/belirtilmemiş ve kilitlenmiş.
Akabinde 15 dk sonra "Anlamsız yere konuların kilitlenmesi" başlığı ile açılan konuda son kapatılan konunun neden kilitlendiği belirtilmiş, gerekçe sunulmuş ve o konuda kilitlenmiş.
Forumda (diğer üyeler tarafından başlatılmış) kapatılan diğer konulara kısaca baktım ve "Ailevi konular/meseleler sizi ve ailenizi ilgilendirir" gerekçesiyle kapatılan başka konuların var olduğunu görüyoruz. Saçma denilerek keyfi olarak kapatılan bir konu göremedim.
Ayrıca kilitlenen konulara ilişkin bir bildirimin size gelmiş olması lazım, bildirimde konu ile ilgili durum belirtilir.
Şu son zamanlarda forumda zaman zaman hatalar alıyoruz. Anlık bir sorun olabilir. Bilgi almak için forum bölüm/kategori yöneticisi ile iletişime geçerseniz, daha sağlıklı olur.G
Bildirim gelmedi bugün kilitlenen konudan.
Rehber bölümü yapılmalı rehber yapicam nereye açıyım diye düşünüyorum,modlu bios ve bios hakkında bir bölüm açılsın
TamamdırÖnerisi yapılmıştı zaten şu an forumdan kaynaklı hataları bir çözelim bakcağız önerilerilere daha sağlıklı olarak.BIOS ya da BIOS Modlama Kategorisi Gelmeli mi?
Herkese iyi günler arkadaşlar. SDN Forum'da görmek istediğim kategorilerden biri. BIOS'larla ilgili konu açarken "Anakart" kategorisinde açmamız gerekiyor hep (en yakın kategori çünkü). Bundan dolayı bağımsız bir başlık altında toplanmasından yanayım. Ayrıca bir arşiv oluştururuz (yazılımların...forum.shiftdelete.net
Önerinizi üstlerime ileteceğim. Bana da güzel bir fikir gibi geldi. Başka önerileriniz olursa onunla alakalı yeni bir konu açmanız veya o önerinize uygun bir konu bulmanız daha uygun olur. Anlayışınız ve öneriniz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.Bence şu raporla bölümüne bir ayar gelebilir örneğin neden raporladığımızı seçebiliriz. Hakaret, +18 İçerik gibi isteyen de altına açıklamasını yapabilir.
eğitim kategorisi varSınavlarla ilgili bir konu gelebilir
Pardon dikkat etmemişimeğitim kategorisi var