Yeni iş arkadaşım büyücü kız

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o değil de kızı kullanırım diyorsun ya, yani kızın iletişimde olduklarını kabul ediyorsun ya, e o zaman kendine ters düşeceksin. cinlerin varlığını kabul edişin atesitliğe ters değil midir hocam :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bence fazla bulaşma.

Sen inançlı biri değilsin ama senin inanmadığın şeyler gerçekten var olan şeyler.

Ha kız sallıyor olabilir, ama gerçekten büyü vs. ile uğraşıyorsa bir yerlerden az çok bişey kapmıştır.

O yüzden sen ona gülmeye devam et.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
kpjNI.gif

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı ınsanların ön sezi ve enerjileri çok üst seviyede olabılıyor. kımısıde senınkı gıbı olayı çakallığa vurabılıyor :) tahmın ve hıssetme bızım ımkansız yaa dıyebıleceğimiz türde yani.. düşünceleri okumak, bilinç altınızda yatan şeyleri duymak inanki çok saçma olsada bu tarz ınsanlar yokta değil :)
Ben bi kere şu şekilde tongaya düşürmüştüm.. Cebimde bozuk paralar varken ve ben bunun miktarını bılıyorsam cidden cebimdeki bozuk paraları bilen birine karşı rastgale bozuk para koyarak ( yani miktarını ben bile bilmiyorken) denediğimizde affaladığını kaçamak cevaplar verdiğini görmüştüm :)

[video=youtube;Ae0qP-q3L88]http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88[/video]

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İşin basit bir mantığı var; eğer gerçekten cinlerle konuşabiliyorsa var olan şeyleri bilebilir ama geleceği göremez, örneğin basit falcılar gibi: "Hoş geldin Fatma kızım, gel otur. Kocan var yaklaşık 1.85 boylarında 90 kilo. 8 yıl önce evlenmişsin. Sen buna ara ara sakinleştirici veriyorsun yemekle ama dikkat et yavaş yavaş şüphelenmeye başlamış. Dün yediği kuru fasülyeden özellikle gıcık kapmış. Adam birileriyle yakınlaşmaya başlamış, bir kadın. Yaklaşık 1.65, 50 kilo, adında da İ ve E harfi var(Adını biliyor aslında). Adamı eve bağlamak için geceleri daha aktif olmalısın."

Yani olay şu cinler geçmiş ve an içinde çok hızlı hareket ederek olayları görebiliyor, geleceği göremez. Büyücüler hep bu yüzden geçmişten kesin net bilgiler verip geleceği sallar :D Ateist olman cinlere inanmamanı gerektirir mi onu bilmiyorum, hiç ateist olmadım sonuçta. [MENTION=338511]P.Cedric[/MENTION]

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bir hikaye uydururken hikayenin ciddiyeti için olayların ve karekterlerin birbiriyle çelişmemesi lazım örnek bizim işe bir kız geldi ve hepimizi büyüledi yada bizim işe bir telekız geldi ve hepimizi büyüledi (bu daha ilk günden önüne gelenle yemeğe çıkışından belli.) yada benim çenemin düşüklüğü yüzünden iş yerinde olup biteni herkes biliyor örnek:buradan bütün herkesin öğrengiği gibi kızın bilmemesine şaşmamak gerek

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
senin iş zor

hala çorap boxer ikilisi devam mı? :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Senaryonun kötülüğüne bakarsak yakılması gereken senin dilinmiş.
(Bunları bize anlattığını varsayarak)

Muhtemelen acıkınca kafan bir yere gitmiş, gelememiş.

Bu arada çorapla uyuyan fakir kalır derler.
Hurafenin bini bir para.

Gülücüklerimi tükettim, Mai'nin güldüğünü varsayın..

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
k0mfw.gif

Zamanla daha iyi yazarsın, arkadaşın hevesini kırmayın...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Kötü üç harflilere istediğini yaptırıyorsa onlar için kurban dahi veriyordur aman kızla yakınlaşma ne olur ne olmaz.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Webo'nun Galatasaraya attığı golü arıyordum nerden geldim l*n ben buraya?..:D

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gece çorapla yatmak çok mantıklı çünkü bazı hastalıklar ayak ve kafadan gelir bu iki yeri sıcak tutacaksın.

Reaksiyon puanı
16,128
onu bunu boş ver kızın resmini koy çirkin mi? güzelmi mi?

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
cool story diyeceğim ama arkadaş firar etmiş sanırım:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Denemek istiyorsan kıza söyle bugun 1 tanesını uyurken yanına yollasın ama sen farklı bırsey yap gece herhangı bır saatte uykunun arasında alarm ıle kalk ın en assa apartmanınızın bol bol ıslık çal 30 dk sonra cık evıne yıne yat kız bılırse sus ımana gel :)