Yeni iş arkadaşım büyücü kız

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün işe yeni bir kız gelecekti. Görevi telefonlara bakmak ve iş gidişatını yönetmekti. Öğle saatlerinde kız görüşmeye geldi. Müdür ben ve kız i toplantıya başladık. Müdür tecrübelerini anlatmasını ve daha önce işleri nasıl yönettiğini ve geliştireceği yapmış olduğu projeleri anlatmasını istedi. Bense Laptopda işlerimi yapıyordum. Kız oldukça girişken bir tip ve güzeldi. İşi kapacağı her halinden belli. Kız konuşmadan sonra asıl işinin bu olmadığını söyledi. Asıl işi ise büyücülükmüş. Anlattığına göre cinlerle konuşuyor ve işlerini yaptıra biliyormuş. Bir çok anısını anlattı. Bense Ateist olduğumdan o anlattıkça ben totomla gülüyorum. Müdürde baya kaptırmış kızı dinliyor arada onaylıyor evet benimde başıma gelmişti gibisinden. Bir ara kız bana uğursuz dedi.Sözde kötü bir sinerji yayıyormuşum cinlerim kötü niyetliymiş. Ben takmıyorum tabi gülüp geçiyorum. Müdür fal baktırmak istedi. Kız doğum tarihini felan aldı ve anlatmaya başladı. Nişanlın var uzun zamandır nişanlısınız. Müdür de kaptırmış dinliyor evet 2 senedir nişanlıyız gibisinden ne derse onaylıyor. Belli ki kız müdürü araştırıp gelmiş, vay çakal. Bense halen kızı takmıyorum dalga geçiyorum. Müdür tereddüt etmeden kızı işe aldı. E bizede tebrik etmek düşer. Kızla tanıştık yemeğe çıkardım. Ona inanmadığımı her şeyi uydurduğunu felan söyledim. Cevabı ise gece çorap ve baksırınla yattığında mı yalan diyince. Ben bi afalladım. Nasıl olurda bu kadarını bile bilir ki ?. Her kez yatabilir bu gayet normal bir şey dedim. Tabi ya hep öyledir zaten diyerek yemeğe geçtik ve aynı şeyleri konuşmaya devam ettik.Artık Oda beni küçümsemeye başladı. Kıytırık bir büyücü kız beni küçümsüyor işe bak ! Cedric bunun altında kalmaz ! Onun yalancı olduğunu ortaya koymalıyım. Ama nasıl ?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Ben olsam Boxer ve çorap ayrıntı sından sonra susardım :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Cinlerin varlığını kimse inkar etmiyor evet madem işlerini cinlere yaptıra biliyorsa gitsin cinler ona çalışsın :) Mantık ve ruhani sezgiler savaşa girse kim kazanır? Bu tip insanlardan uzak durun hasta ruhlu insanlar çünkü yapacaklarını hayal edemezsiniz... Kimseye bir şey ispatlaman gerek yok bence!

Gece çoraplar ile rahat edebiliyor musun bunu da merak ettim doğrusu?

İyi forumlar...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Evet [MENTION=338511]P.Cedric[/MENTION], magazin her yerde satar :D
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION], ne iş kuş, kuşum ? Herkes hata yapar ama Koreliler yapmaz :mrgreen:

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ne çorap mı O.o :D Allah rahat versin. :) Bu arada ben Ateistim demişsin. Doğuştan mı

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=340086]Kupa Beyi[/MENTION] Haklısın fakat bu işleri yaparken bir karşılık ödüyorlar. Dolayısıyla sürekli onlara baş vuramazlar. Dur bakalım ne ne işler açıcak başımıza. Yada o kızı kullana bilirim. Onun sayesinde iyi yerlere gelebilirim.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Evet @P.Cedric, magazin her yerde satar :D
@desperado64, ne iş kuş, kuşum ? Herkes hata yapar ama Koreliler yapmaz :mrgreen:

Korelileri hatalarıyla seviyoruz :P

@Kupa Beyi Haklısın fakat bu işleri yaparken bir karşılık ödüyorlar. Dolayısıyla sürekli onlara baş vuramazlar. Dur bakalım ne ne işler açıcak başımıza. Yada o kızı kullana bilirim. Onun sayesinde iyi yerlere gelebilirim.

Yada o kızı kullana bilirim.

Çorap koleksiyonunu göster :P

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ona küçük süprizler yapacağım [MENTION=39204]desperado64[/MENTION] :P

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Desene o zaman yeni bir [MENTION=844]efsane[/MENTION] doğuyor fakat yazarı by P.Cedric. Muaah :P

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yani hikayede mi? yazmayalım [MENTION=47793]evowinds[/MENTION]

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
O kadar olaydan bunu mu çıkardınız :(

Yok aslında çok şey çıkardım. Hikaye yazmaya daha doğrusu yazar olmaya hevesli bir arkadaşımızsın. Geçen yazdığın hikayeyi okuyup "eleştiriye açıksan biraz hırpalayacağım seni." diye yorum yazmıştım. Cevap gelmedi. Ben de vazgeçtim yazmaktan.

Burada da bir hikaye var. Fakat yarım. Bunu anını aktarmak için mi paylaştın, hikaye olarak mı paylaştın, yorum mu istiyorsun bilemediğim için işi geyiğe vurdum.

yönlendirici sorular sorarsan, biz de senin beklentilerine paralel çıkarımlar yapabiliriz.

Ayrıca çorapla yatma yavrııım, bırak ayakların nefes alsın guzuuuum...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Abi cini mini boşverin...
Yorumları okuyunca gülmekten yarıldım,
Özellikle ilk 4 yorum kopardı beni :D :D

Seviyorum yurdum insanını... :)

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Klasik, basit bir hikaye. O tahmin edilen şey hep aynıdır: Boxer ve çorap.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
O da birşey mi be benim iş arkadaşım bir cadı ve tüm işleri cinlere değil bana yaptırıyor :mrgreen:

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok aslında çok şey çıkardım. Hikaye yazmaya daha doğrusu yazar olmaya hevesli bir arkadaşımızsın. Geçen yazdığın hikayeyi okuyup "eleştiriye açıksan biraz hırpalayacağım seni." diye yorum yazmıştım. Cevap gelmedi. Ben de vazgeçtim yazmaktan.

Burada da bir hikaye var. Fakat yarım. Bunu anını aktarmak için mi paylaştın, hikaye olarak mı paylaştın, yorum mu istiyorsun bilemediğim için işi geyiğe vurdum.

yönlendirici sorular sorarsan, biz de senin beklentilerine paralel çıkarımlar yapabiliriz.

Ayrıca çorapla yatma yavrııım, bırak ayakların nefes alsın guzuuuum...

Mizah için hocam başka ne olacak. :biggrin:

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bazı ınsanların ön sezi ve enerjileri çok üst seviyede olabılıyor. kımısıde senınkı gıbı olayı çakallığa vurabılıyor :) tahmın ve hıssetme bızım ımkansız yaa dıyebıleceğimiz türde yani.. düşünceleri okumak, bilinç altınızda yatan şeyleri duymak inanki çok saçma olsada bu tarz ınsanlar yokta değil :)
Ben bi kere şu şekilde tongaya düşürmüştüm.. Cebimde bozuk paralar varken ve ben bunun miktarını bılıyorsam cidden cebimdeki bozuk paraları bilen birine karşı rastgale bozuk para koyarak ( yani miktarını ben bile bilmiyorken) denediğimizde affaladığını kaçamak cevaplar verdiğini görmüştüm :)