P.Cedric
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu gün işe yeni bir kız gelecekti. Görevi telefonlara bakmak ve iş gidişatını yönetmekti. Öğle saatlerinde kız görüşmeye geldi. Müdür ben ve kız i toplantıya başladık. Müdür tecrübelerini anlatmasını ve daha önce işleri nasıl yönettiğini ve geliştireceği yapmış olduğu projeleri anlatmasını istedi. Bense Laptopda işlerimi yapıyordum. Kız oldukça girişken bir tip ve güzeldi. İşi kapacağı her halinden belli. Kız konuşmadan sonra asıl işinin bu olmadığını söyledi. Asıl işi ise büyücülükmüş. Anlattığına göre cinlerle konuşuyor ve işlerini yaptıra biliyormuş. Bir çok anısını anlattı. Bense Ateist olduğumdan o anlattıkça ben totomla gülüyorum. Müdürde baya kaptırmış kızı dinliyor arada onaylıyor evet benimde başıma gelmişti gibisinden. Bir ara kız bana uğursuz dedi.Sözde kötü bir sinerji yayıyormuşum cinlerim kötü niyetliymiş. Ben takmıyorum tabi gülüp geçiyorum. Müdür fal baktırmak istedi. Kız doğum tarihini felan aldı ve anlatmaya başladı. Nişanlın var uzun zamandır nişanlısınız. Müdür de kaptırmış dinliyor evet 2 senedir nişanlıyız gibisinden ne derse onaylıyor. Belli ki kız müdürü araştırıp gelmiş, vay çakal. Bense halen kızı takmıyorum dalga geçiyorum. Müdür tereddüt etmeden kızı işe aldı. E bizede tebrik etmek düşer. Kızla tanıştık yemeğe çıkardım. Ona inanmadığımı her şeyi uydurduğunu felan söyledim. Cevabı ise gece çorap ve baksırınla yattığında mı yalan diyince. Ben bi afalladım. Nasıl olurda bu kadarını bile bilir ki ?. Her kez yatabilir bu gayet normal bir şey dedim. Tabi ya hep öyledir zaten diyerek yemeğe geçtik ve aynı şeyleri konuşmaya devam ettik.Artık Oda beni küçümsemeye başladı. Kıytırık bir büyücü kız beni küçümsüyor işe bak ! Cedric bunun altında kalmaz ! Onun yalancı olduğunu ortaya koymalıyım. Ama nasıl ?