Yeni Chrome ve Ufak Sorunlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12ada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar yeni chrome'da beni çok rahatsız eden bir şey var. Mesela önceden ana sayfaya geldiğinizde yukarı tarafta çeviri, görseller vs gibi seçenekler vardı fakat şimdi yoklar. Google+ sayfasına girince anca geliyorlar ve oda bazen can sıkıyor. Herhangi bir çözüm yolu var mı?

3xha.png

Yukarıda ki play, harita vs önceden google ana sayfasında vardı fakat şimdi yok.

1xqn.png

Fakat şimdi onlar yok :/

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Chrome'la alakası yok bunun. Başka tarayıcıdan girince de gelmiyor. :D

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
t6jnl.png

Google anasayfasını yeniledi

en köşede oturum açın yanında var birde kareyi tıklayınca var

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hocam tamam var orada evet ama ben önceden ne yapıyordum söyleyeyim. Mesela bir kelime oluyordu ingilizce onu seçiyordum sağ tıklayıp google de ara seçeneğine tıklıyordum yeni sekme de arıyordu oradan çeviriye tıklayıp hemen bakabiliyordum çevirisine. Ama şimdi öyle bir şey olmuyor yok kelimeyi koplayacaksınız da sonra ana sayfaya geleceksiniz de oraya gireceksiniz de de de de....Hiç beğenmedim ben bu yeniliği. Eskiye dönmek mümkünse eskiye dönecem.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Hocam tamam var orada evet ama ben önceden ne yapıyordum söyleyeyim. Mesela bir kelime oluyordu ingilizce onu seçiyordum sağ tıklayıp google de ara seçeneğine tıklıyordum yeni sekme de arıyordu oradan çeviriye tıklayıp hemen bakabiliyordum çevirisine. Ama şimdi öyle bir şey olmuyor yok kelimeyi koplayacaksınız da sonra ana sayfaya geleceksiniz de oraya gireceksiniz de de de de....Hiç beğenmedim ben bu yeniliği. Eskiye dönmek mümkünse eskiye dönecem.
hocam sürüm geüncellemesi gibi değil bu google sitesini yeniledi o dediğiniz şeylere çözüm bulur ama geriye dönüş olmaz

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Tamamdır,teşekkürler hocam. İyi günler, iyi forumlar :)