• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni bir telefon alacağım

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar merhaba ben yeni bi telefon alıcağım kızım için kamera en önemli faktör ben biseysorucam

Telefonun kamerası mesela ilk aldigimda cok iyi cekiyor sonra zaman gecince kotu cekmeye basliyordu ilk androidlerde( s3 felan ) simdi yin ayni sorun varmi yoksa stabil fotoğraf çekebiliyormu telefonlar? Git gide kotu mu cekiyor zamanla?

Yeni telefonlarda pek yoktur. Çünkü kamera teknolojisi çok gelişti;)

İthalatçı garantili olarak alırım derseniz şu anda kullandığım Xiaomi Redmi Pro'nun kamerası iyi. Ama Xiaomi Mi5'inki veya Mi5s'inki daha iyi. Türkiye garantili isterseniz S6 olabilir. Ama Samsun'un 1500 lira üzeri telefonlarının çoğunun kamerası iyi.

Hocam Samsung J7 lerde güzel telefon bakmanızı tavsiye ederim

Hocam benim baldız aldı 1100 liraya. Senin bir yanlışın olmasın ?
Yada A7 ile karıştırdın sanırsam.

sony xperia x compact tavsiye edebilirim. xz ile aynı kamare lensini kullanıyor yanlış bilmiyorsam .

Arkadaşlar merhaba ben yeni bi telefon alıcağım kızım için kamera en önemli faktör ben biseysorucam

Telefonun kamerası mesela ilk aldigimda cok iyi cekiyor sonra zaman gecince kotu cekmeye basliyordu ilk androidlerde( s3 felan ) simdi yin ayni sorun varmi yoksa stabil fotoğraf çekebiliyormu telefonlar? Git gide kotu mu cekiyor zamanla?
Alacağın modele göre değişir ama bu devirde öyle eskisi gibi kötü çeken bir cihaz yok.

iPhone SE modelini öneririm. Hem Apple kalitesi hemde uzun ömürlülük garantisi veren bir telefondur tavsiye ederim. Kamera konusunda da son derece başarılıdır.