Yeni Bir Servis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aSpaWa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aSpaWa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence SDN forumunda bu kadar program paylaşımı yapılırken . ninite.com gibi bir servis i açabilir bence . Kısaca bahsedeyim ninite.com bilgisayarını yeni formatlayan insanlar için mutlaka bilgisayarına kurduğu programlardan oluşuyor . Forumda bu kadar program paylaşılırken böyle bir servis süzgeç gibi olacaktır . Diğer kişilerinde yeni programları tanıması konusunda yardımcı olur.
İyi Forumlar.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Canım, space tuşuna her harften sonra değil; her kelimeden sonra basacaksın. Yanlış öğretmişler sana.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kuşsun üstad :D O kadar abartma bence :) Adam bir iki hata yapmış aa :P

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kuşsun mu? Sensin kuş :D
Benim olayım bu hacı, forumun gıcığı benim :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Forumun Öğretmenidir [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]
Saygılar Hocam:)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
"servis i" kelimesi dışında harfi boşlukla ayırdığım bir yer mi var ? ben mi göremiyorum ?

Hmmm, sanırım benim telefonda bir sorun var. Bütün harfler arasında boşluk görünüyor. Diğer mesajlar normal ama... Neyse, kusura bakma hocam, teknik bir arıza sanırım. Laptop gelene kadar eleştiri yapmamak lazım :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hmmm, sanırım benim telefonda bir sorun var. Bütün harfler arasında boşluk görünüyor. Diğer mesajlar normal ama... Neyse, kusura bakma hocam, teknik bir arıza sanırım. Laptop gelene kadar eleştiri yapmamak lazım :)

Üstat arkadaş yazı karekterini değiştirdiği için harfler seyrek gözüküyor gibi. Bide nokta işaretlerinin her iki tarafınada space basmış. :)