Yeni bir gezi sitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Merhabalar, bana ait olan bir gezi sitesi, yeni açtım, gezdiğim yerleri fotoğraflı olarak koyduğum bir site, gittiğim yerlerin tarihçesini ve ufak yorumlar yazıyorum.

www.gezentinsan.com

Herkesi beklerim,iyi günler...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hayırlı olsun.
öncelikle tasarımı beğenmediğimi söylemeyelim.
yazılarını birazdan okumaya çalışcam. onlar hakkında da şahsi düşüncemi belirtmek isterim. :)
iyi günler.

BayKem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayirli olsun ☺☺☺

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Hmm, ben web dizayn konusunda amatörüm şuanda,bir şeyler yapmaya çalışıyorum,sizce ne gibi bir şeyler eklemeliyim ? [MENTION=38650]neet[/MENTION] [MENTION=450738]tmt[/MENTION]

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Hmm, ben web dizayn konusunda amatörüm şuanda,bir şeyler yapmaya çalışıyorum,sizce ne gibi bir şeyler eklemeliyim ? @neet @tmt
mesela sağda solda her tarafta yazılar var ve yazıların kimisi küçük kimisi büyük, biri farklı renkte diğeri farklı renkte yani sizin bir düzen bir şablon oturtmanız lazım.Büyük resimler altına okunabilecek düzeyde başlıklar koyun.Ana ekranı kare kare resimlerle doldursanız güzel olur.Mesela instagram'da ki gibi.Ayrıyetten kendinize bir simge, logo bulsanız fena olmaz , ek olarak bir banner fena olmaz .Mesela şunun gibi :

TRAVEL-banner2.jpg

aklıma gelen şeyler bunlar.Banner ve logo(simge) yapmanız için size önerim www.canva.com zaten forumda paylaşmıştım , konusu var.Çok başarılı bannerlar yapabilirsiniz.Benim nacizane fikirlerim bunlar :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
[MENTION=450738]tmt[/MENTION] Şimdilik birkaç değişiklik yaptım,devem edeceğim logo falan.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Blogger için pinterest teması olacaktı fotobloglara her zaman koşulsuz önerim bu. Pinterest şablonu tam oturur bence.

Yok blog şeklinde bir şey planlıyorsanız Türk bloggerlerin Wordpress to blogger entegre temalar var mutlaka bir tane bulursunuz.

Bak velvez v1'i buldum uygun olabilir sitene.

Onun dışında mobil sürümde baktım fotoğraflarını beğendim

Edit : web surume baktim teman blogger standart temasindan kesinlikle hazir sablonlarla site acmaya kalkma bu iki dedigim temaya bak bir de ben bir tane guzel olmasa da ucretsiz blogger temasini kendimce derleyip duzenlemistim sonra da bloggerda zorlandigimdan temayi firlatip atmistim koseye. sana ogle zamani unutmazsam gonderirim.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
2. site hoşuma gitti. Ama yapabilir miyim bilemedim.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
2. site hoşuma gitti. Ama yapabilir miyim bilemedim.
aynen bencede 2.site tam senlik , sen kendin hazırlamaya kalksan aylar sürer.Tabikide hazır tema bulmalısın :) Şuan hangi site yada programı kullanıyorsun merak ettim.Wordpress falan mı ?

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
blogger

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama html yi falan düzenliyorum.

sagme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım bir yerden başlamışsın devamı da gelir nasıl olsa hayırlı olsun kolay gelsin.

sweaps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iy günler sitenizin daa hızlı yayılabilmesi için reklam verebilirsiniz
Homepage ayrıca sıtenız gayet basarılı